ja mam ramki ale jak kogoś widzę to jest już za późno na machanie lub nie widzi on mnie
A ja obmrugałem Cię we wtorek na ulicy Dąbrowskiego obok policji około godziny 14....no i kto kogo nie widzi?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja mam ramki ale jak kogoś widzę to jest już za późno na machanie lub nie widzi on mnie
Ja nie macham nikomu bez ramek. Odmachiwać - owszem, ale nie jako pierwszy. Alf jest już dużo, zakładam, że klubowicze i osoby zainteresowane tematem a nie jeżdżące przypadkowym samochodem są w stanie zamontować sobie ramki tego, bądź innego klubu ARja nie mam klubowych a tez pozdrawiam
ale niestety to prawda ze na podkarpaciu malo osob pozdrawia
Nom ja też nie dawno to przeżywałem i nie polecam nikomu...
A w temacie to pozdro dla białej 156 jadącej w stronę rzeszowa dzisiaj rano![]()
Ah masakra :/ Z ciekawości, jakim samochodem jechał ten idiota?Jedyne co wiem to, że policja już w ten sam dzień sciągneła sprawce całego zdarzenia. Dla nie wtajemniczonych powiem, że moja alfa była uczestnikiem wypadku z 3.09.(wtedy był taki mega korek na wylocie w strone krakowa z rzeszowa). Jak będę wiedział coś więcej to podziele się info. ale to już w innym temacie![]()
ja tez mam zle wspomnienia z kierowca z debicySkoda Octavia z Dębicy. Dobrze, że znalazł się porządny obywatel, który widział wszystko dogonił go i spisał numer rejestracyjny.
Pozdro dla DamianaBAD mijanego pół godziny temu w Kolbuszowej![]()
Nie mam CB w aucie, tylko na dłuższe trasy zakładam.wołałem cię na CB ale cisza była
pozdrowienia dla kierowcy szarej 156 na ramkach klubowych,RNI... , zaparkowanej wczoraj na rejtana ,chwilke postalem obok![]()