Widziany / widziana

ja mam ramki ale jak kogoś widzę to jest już za późno na machanie lub nie widzi on mnie

A ja obmrugałem Cię we wtorek na ulicy Dąbrowskiego obok policji około godziny 14....no i kto kogo nie widzi? :D Później obok salonu Fiata spotkałem na podnośniku auto Marcina, jednak bez właściciela. W każdym bądź razie - pozdrawiam

ja nie mam klubowych a tez pozdrawiam :P
ale niestety to prawda ze na podkarpaciu malo osob pozdrawia
Ja nie macham nikomu bez ramek. Odmachiwać - owszem, ale nie jako pierwszy. Alf jest już dużo, zakładam, że klubowicze i osoby zainteresowane tematem a nie jeżdżące przypadkowym samochodem są w stanie zamontować sobie ramki tego, bądź innego klubu AR :)

Mnie możecie spotkać na trasie Leżajsk-Łańcut (dokładnie to do Woli Małej jeżdżę) między godz. 6-7 rano i 19-20 wieczór w drugą stronę. Widziałem parę Alf ale żadna ramek nie miała to co tu mrugać lub machać. Kilku nawet miało CB ale też zero odzewu.

Ano moja... wyjeżdżałem za gościem z Langiewicza, a ten się nagle zatrzymał, czego niestety nie zauważyłem i się władowałem lekko... Uderzenie poszło w koło i ułamał się drążek kierowniczy, więc musiałem na lawetę wziąć. Drążek już wymieniony, ale nadkole trochę też dostało :/

Nom ja też nie dawno to przeżywałem i nie polecam nikomu...

A w temacie to pozdro dla białej 156 jadącej w stronę rzeszowa dzisiaj rano;)

Było przesłuchanie na policji we wtorek dopiero, ale jak narazie to tylko poprawiam plandeke i odsuwam szyby w gorące dni. Do rozwiązania sprawy na policji mam związane ręce bo nie mogę zgłosić szkody w TU. Jedyne co wiem to, że policja już w ten sam dzień sciągneła sprawce całego zdarzenia. Dla nie wtajemniczonych powiem, że moja alfa była uczestnikiem wypadku z 3.09.(wtedy był taki mega korek na wylocie w strone krakowa z rzeszowa). Jak będę wiedział coś więcej to podziele się info. ale to już w innym temacie:)

35030-widziany_widziana-p03_09_11_11.40.jpg
35031-widziany_widziana-p03_09_11_11.41.jpg
35032-widziany_widziana-p03_09_11_11.40_01_.jpg

Załączniki

• P03-09-11_11.40.jpg
    P03-09-11_11.40.jpg
    110.2 KB · Wyświetleń: 161
  • P03-09-11_11.41.jpg
    P03-09-11_11.41.jpg
    109.2 KB · Wyświetleń: 157
  • P03-09-11_11.40[01].jpg
    P03-09-11_11.40[01].jpg
    121.6 KB · Wyświetleń: 159
Oj przykre... Jak to się stało? W porównaniu do Twojej szkody u mnie to pikuś... Życzę jak najszybszego rozwiązania sprawy i naprawy autka.

Brat jechał w strone rzeszowa, gosc mu zajechał drogę(i uciekł) i ten chciał się ratować zniosło i obróciło go na drugi pas i zderzył się z oplem. Musze powiedzieć się w porównianiu do vectry to moja i tak mało rozbita.

Tak to jest niestety, że można uważać, jechać spokojnie, a przez jakiegoś debila później same problemy... Mam nadzieję, że nic tam się nikomu nie stało. Jeszcze raz powodzenia!

Jedyne co wiem to, że policja już w ten sam dzień sciągneła sprawce całego zdarzenia. Dla nie wtajemniczonych powiem, że moja alfa była uczestnikiem wypadku z 3.09.(wtedy był taki mega korek na wylocie w strone krakowa z rzeszowa). Jak będę wiedział coś więcej to podziele się info. ale to już w innym temacie:)
Ah masakra :/ Z ciekawości, jakim samochodem jechał ten idiota?

Skoda Octavia z Dębicy. Dobrze, że znalazł się porządny obywatel, który widział wszystko dogonił go i spisał numer rejestracyjny.

pozdrowienia dla kierowcy szarej 156 na ramkach klubowych,RNI... , zaparkowanej wczoraj na rejtana ,chwilke postalem obok :)

Amortyzatory
Powrót