dencior
Nowy
Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I wzajemnie.Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
Pozdro dla kierownika srebrnej 166 RPZ na klubowych widzianej na "czwórce" między Rzeszowem a Łańcutem po godzinie 15, później srebrna 147 RZ też chyba była na klubowych (ta sama trasa) i na samym końcu błękitna 156 RZE na klubowych koło McDonalda w Rzeszowie (Danielloo?)
Pozdrowienia dla Kogoś (hmmm...kwasnybartek ?) rejestracja RKL....i specyficzne lampy z tyłu..... wyjeżdżającego z odcinka specjalnego w Lubeni gdzieś po 13 chyba, mijał moją "ropuchę" przycupniętą na poboczu, ja byłem niestety 50 m z tyłu.
Pozdro dla Krzyśko (tak mi się przynajmniej wydaje) widzianego dzisiaj około godz. 17.30 na trasie Biłgoraj-Tarnogród, wiśniowa AR 146 z klubowymi ramkami RLE XXXX.
Jechałem motocyklem.