Ramzes_II
Nowy
- Auto
- Alfa 159 1,9 Jtdm++ ; Opel Zafira A OPC++
Tak mi się wydawało ze to TyRamzes pozdrawiam widziałem was niedaleko dakolu![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak mi się wydawało ze to TyRamzes pozdrawiam widziałem was niedaleko dakolu![]()
Pozdrowienia dla Ramziego widzanego wczoraj ok.16 na Piłsudzkiego.Zaparkowales pod Jubilatka i sru w strone Lech Komputer.Ja stalem pod Kiciowa,przejechales kolo mnie.Puscilem Ci dlugie ale nie patrzyles w lusterka.
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi pomachał w Przybyszówce koło szkoły, byłem zbyt zaspany na szybką reakcję i w ostatniej chwili mrugnąłem![]()
pozdrowienia dla Słowika, którego widziałem jak wczoraj jak wyruszał na odpoczynek koło 20, tylko nie pamiętam gdzie to byłow ostatniej chwili jak mnie mijałeś Was zobaczyłem i nie miałem jak machnąć czy mrugnąć
![]()
Granatowejoraz dla kierownika ciemnej (czarnej?) klubowej 159 spotkanego 30 min później na Powstańców Warszawy na skrzyżowaniu obok Tesco![]()
PozdróweczkaPozdrowienia dla kierowników błękitnej 147
A to pewnie ja, pozdropozdrowienia dla Kierowcy błękitnej 147 RMI z ramkami, którego mijałem w Olchowej, czaiłeś się z wyprzedzeniem tira ^^
Jutro podpytam chłopaków na serwisieMi również miło było poznaćWidzę, że w pracy przesiadujesz na forum
Mógłbyś przybliżyć mi plus/minus koszta termostatu, filtrów i oleju? Z wrażenia zapomniałem zapytać![]()