Widziany / widziana

POzdrowienia dla pani w białym mito mijanej dzisiaj o 14 na podwisłoczu :D sliczny usmiech :D

Granatowa 156 na forumowych ramkach LBL, trasa Janów lub - Modliborzyce, w ostatnim momencie zauważyłem nie zdążyłem nic zrobić :)

Pozdro dla kierownika czarnej 156 (chyba sedan) na LU... z ramkami LKARu raczej bo były troszkę inne niż z AH.
Widzielismy się wczoraj ok 16 na rondzie w Połańcu

Dzięki też pozdrawiam, machałem ci łapą ale nie wiem czy zauważyłeś...nawiasem mówiąc jesteś drugi kto odmachał a Alf w niedzielę na trasie widziałem mnóstwo.

widziałem widziałem :) mało mi kręgi w szyi nie wyskoczyły jak się odwracałem :) teraz jak nie ma ramek klubowych to nawet nie macham bo nikt nie odpowie na pozdrowienia ;x

widziałem widziałem :) mało mi kręgi w szyi nie wyskoczyły jak się odwracałem :) teraz jak nie ma ramek klubowych to nawet nie macham bo nikt nie odpowie na pozdrowienia ;x

Ja tak samo, dlatego na swoich obu założyłem.

Pozdrowienie dl kolegi z 156 nr RNI widzianego dzisiaj ok 20 na andersa- jechałem karetką : Ciao: było mignięcie kierunkami ;)

Pozdro dla kierownika chyba srebrnej albo w pardzo podobnym kolorze 147 z ramkami na LKS... mijanego dziś ok 16:30 tuż za rondem na obwodnicy Krasnegostawu w kierunku Żółkiewki

Pozdrowienia dla Pani Agnieszki C (chyba dobrze pamiętam) która chyba użyła klaksonu przeciwko mnie obok Galerii Rzeszów

pozdrowienia dla Piotrka (czarnego) , którego alfę podziwiałem pod blokiem :D

Amortyzatory
Powrót