wisnix89
Nowy
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 na GDA, mijaliśmy się na obwodnicy na wysokości Fashion House

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrawiam kogoś od czarnej 147 poliftowej na ramkach lako parkującej codziennie pod moją robotą (Gdynia, Łużycka 8) To już trzeci alfaholik w okolicy![]()
Również serdecznie pozdrawiam! Łużycka 8C
Ramki są KARP-owe, ale to w zasadzie te same co Alfaholiczne!
Też byłem cżłonkiem KARPia, szkoda, że umarło.
Sporo alfaholików jak na taki mały obszar, hehehe....
co najmniej czterech w zasięgu rzutu beretem :d
Pozdro dla kolegi od tej wy*ebanej w kosmos czerwonej GT na LUjak wjeżdżał na Akademię to nie byłoby osoby która by się nie obejrzała
![]()
A tej szarej wczoraj nie widziałem. W którym miejscu stała?
Miałem Alfę przez ponad rok. Przez ten czas pomachały mi dwie osoby - kolega ze 147 na blachach GKS przejeżdżający przez Malbork i 159 na blachach GKW, ale bez ramek. Jak na prawie 1.5 roku jeżdżenia Alfą (a jeździłem czasem nawet po Polsce) to chyba marny wynik. Teraz kiedy sprzedałem Alfę - w tamtym tygodniu poliftowa 147 na blachach GSZ + ramki gdzieś w Malborku i dzisiaj (z godzinę temu) ładna 159 sw na leclercu w Malborku na blachach GMB + ramki. Oczywiście pozdrawiam, myślałem że w moim mieście nie ma nikogo z ramkami, a tu po sprzedaży zaczynają się wyłaniać zza ukrycia![]()
Widocznie na siebie nie wpadliśmy, mieszkam w Malborku....
Czy ta Alfa stoi często na ul. Sienkiewicza w Malborku? Bo jeśli tak, to widzę ją bardzo często, bo średnio raz w tygodniu jestem w Banku SpółdzielczymChyba nawet raz pytałem tu o to auto..