• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana

Hahahah proszę jak forum pięknie ściąga ludzi :D
Ja czasem tam wpadałem ale tylko służbową Corollą :( [MENTION=31189]jersey[/MENTION] to trzeba wizytówki powkładać za wycieraczkę :D

Jesli chodzi o Rumie to miesiac temu wzbogacila sie o czarna Giuliette ...taka przesiadka z Fiata .

Pozdrawiam Alfaholika, którego przywiało aż z Nowego Sącza czarną 159 berlina, do Gdańska Suchanino na ul. Liszta :)

To mielismy kilku alfaholikow na Luzyckiej ;) Moja GT swego czasu tez tam stawala :< Widywalem tylko czerwona GT niestety.

No ja dzisiaj też widziałem czerwoną na rejestracjach LU..... na Łużyckiej.
Bardzo ładnie się prezentowała. Szacunek za utrzymanie w czystości przy tej pogodzie :P

Swoją drogą świat jest mały. GT nie jest mega dużo a jak znalazłem tą darkdancerr'a na GCH..... na parkingu pod firmą
to sie okazało, że nie dość, że pracujemy w tej samej firmie to jeszcze po sąsiedzku w pokojach, drzwi obok drzwi :D

Najciemniej pod latarnią :D

A ta LU jest taka ładnie zrobiona?

Pamiętam kilka razy widziałem na parkingu na Łużyckiej czerwoną GT na 18" Toora, ale nie pamiętam jaką rejestrację miała. Na pewno nie miała klubowych ramek.

Czerwona na LU to mojego kumpla. Ona jest grubo zmodyfikowana ale to jeszcze nie koniec projektu.
Powiem tylko tyle , że pierwotnie to GT było czarne i mocno zmęczone życiem

a co takiego Wiktorek tam jeszcze planuje? :)
Jego wyobraźnia nie zna granic więc można się spodziewać ciekawych rzeczy. Aktualnie w trakcie modyfikacji jest wnętrze [emoji1]

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

A no też ta nowa deska mnie ciekawi. Tylko żeby tylnej kanapy nie wyrzucił, bo gdzie dupeczki będzie woził hehe
Na to też znajdzie jakiś patent [emoji1].
Ja to jestem ciekawy czy zdecyduje się na swapa Busso bo same klekoty w około praktycznie. Zawsze na spotach moja 166 jedyna, która nie robi kle kle kle [emoji12] .

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Czerwona na LU to mojego kumpla. Ona jest grubo zmodyfikowana ale to jeszcze nie koniec projektu.
Powiem tylko tyle , że pierwotnie to GT było czarne i mocno zmęczone życiem

Lol, kiedyś go spotkałem u Mierniczaka to mówił że była srebrna xD

- - - Updated - - -

Na jakich spotach? Chętnie Cię wspomogę w tej nierównej walce z kopciuchami :P

Generalnie z Alfisti Północ robimy co jakiś czas spoty, kilka było w Klifie- wpadało 7 czy 8 samochodów- a ostatnio zrobiliśmy na SKwerku było jakieś minus 180 stopni ale było 16 samochodów. :D

- - - Updated - - -

Aha, w zeszłym roku w zimę robiliśmy w Oliwie w Starbaksie też. :p

Pozdro dla kolegi z MiTo na GA świeżo kupionej bo już miała 2 literki na końcu. Widziana wczoraj po 18 na Morskiej- pomrugane odmrugane. :D

a tak odnośnie spotów itd. Moglibyście wrzucać info też na forum tutaj, bo np, ja nie mam facebok-a :) (wiem, nie mam fejsa to nie istnieję :) )

W tej chwili są wstępne plany na coś w sobotę wieczorem 18-20, ale nikt nie ma pomysłu gdzie się spotkać i co robić. Warunkiem jest, że musi to być gdzieś w środku budynku i ma być ciepło :D

mufas, staram się, nie zawsze pamiętam, z początku pisałem zawsze, ale nikt tak czy siak się nie pojawiał stąd.

Pozdro dla kolegi od tej wy*ebanej w kosmos czerwonej GT na LU :P jak wjeżdżał na Akademię to nie byłoby osoby która by się nie obejrzała :D

Pozdro dla kierownika 159, którego mijałem rano na moście nad pociągami w Redłowie.
Taki byłem zamyslony, że jak chciałem pomachać to już się właśnie mijaliśmy :(

Amortyzatory
Powrót