• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 na GDA, mijaliśmy się na obwodnicy na wysokości Fashion House:):)

Pozdrawiam kogoś od czarnej 147 poliftowej na ramkach lako parkującej codziennie pod moją robotą (Gdynia, Łużycka 8) To już trzeci alfaholik w okolicy :D

Pozdrowienia

Pozdrawiam kogoś od czarnej 147 poliftowej na ramkach lako parkującej codziennie pod moją robotą (Gdynia, Łużycka 8) To już trzeci alfaholik w okolicy :D

Również serdecznie pozdrawiam! Łużycka 8C :)

Ramki są KARP-owe, ale to w zasadzie te same co Alfaholiczne!

Również serdecznie pozdrawiam! Łużycka 8C :)

Ramki są KARP-owe, ale to w zasadzie te same co Alfaholiczne!

Też byłem cżłonkiem KARPia, szkoda, że umarło.
Sporo alfaholików jak na taki mały obszar, hehehe....

co najmniej czterech w zasięgu rzutu beretem :d

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT na klubowych ramkach, którą mijałem dzisiaj w Chojnicach na Gdańskiej. Wydaje mi się, że wcześniej już raz Cię widziałem jak stałeś na mieście :)

Też byłem cżłonkiem KARPia, szkoda, że umarło.
Sporo alfaholików jak na taki mały obszar, hehehe....

co najmniej czterech w zasięgu rzutu beretem :d

a wczoraj niedaleko od mojego budynku, na parkingu wzdłuż Łużyckiej jeszcze szara GT na ramkach i GKA...

Pozdrawiam!!

Wczoraj na Kartuskiej mijałem GT, jak wjeżdżała w Limbową, ale było ciemno i nie wiem, czy na ramkach była.

A tej szarej wczoraj nie widziałem. W którym miejscu stała?

Pozdrawiam czarna gulie mijana na bulwarze w Gdyni

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kolegi od tej wy*ebanej w kosmos czerwonej GT na LU :P jak wjeżdżał na Akademię to nie byłoby osoby która by się nie obejrzała :D

Dzięki, możliwe że mowa o mnie :)
Od Grudnia jestem w Gdańsku, chętnie wpadnę na jakiś zlocik, wymienić kilka opinii z ludźmi znających temat w tym rejonie

SUper by było, może coś się uda zorganizować :P

A tej szarej wczoraj nie widziałem. W którym miejscu stała?

Dzisiaj na przykład vis-a-vis wejścia do budynku 8C , u nas na Łużyckiej.

Dziś w ogóle dzień na GT , jak szedłem do biedry przez most nad skm to minęła mnie czarna GT z blondynką za sterami :)

Pozdrawiam kierownika/kierowniczke GT na blachach GPU, którą wyprzedziłem wczoraj na Morskiej w Gdyni i po chwili mnie zatrzymała policja za prędkość... Ehh. Człowiek zobaczy inną GT na drodze i szajba odbija :)

Miałem Alfę przez ponad rok. Przez ten czas pomachały mi dwie osoby - kolega ze 147 na blachach GKS przejeżdżający przez Malbork i 159 na blachach GKW, ale bez ramek. Jak na prawie 1.5 roku jeżdżenia Alfą (a jeździłem czasem nawet po Polsce) to chyba marny wynik. Teraz kiedy sprzedałem Alfę - w tamtym tygodniu poliftowa 147 na blachach GSZ + ramki gdzieś w Malborku i dzisiaj (z godzinę temu) ładna 159 sw na leclercu w Malborku na blachach GMB + ramki. Oczywiście pozdrawiam, myślałem że w moim mieście nie ma nikogo z ramkami, a tu po sprzedaży zaczynają się wyłaniać zza ukrycia :D

Miałem Alfę przez ponad rok. Przez ten czas pomachały mi dwie osoby - kolega ze 147 na blachach GKS przejeżdżający przez Malbork i 159 na blachach GKW, ale bez ramek. Jak na prawie 1.5 roku jeżdżenia Alfą (a jeździłem czasem nawet po Polsce) to chyba marny wynik. Teraz kiedy sprzedałem Alfę - w tamtym tygodniu poliftowa 147 na blachach GSZ + ramki gdzieś w Malborku i dzisiaj (z godzinę temu) ładna 159 sw na leclercu w Malborku na blachach GMB + ramki. Oczywiście pozdrawiam, myślałem że w moim mieście nie ma nikogo z ramkami, a tu po sprzedaży zaczynają się wyłaniać zza ukrycia :D

Widocznie na siebie nie wpadliśmy, mieszkam w Malborku ale śmigam na sztumskich blachach, czarna 156SW, oramkowana i mega brudna :cool:

Widocznie na siebie nie wpadliśmy, mieszkam w Malborku....

Czy ta Alfa stoi często na ul. Sienkiewicza w Malborku? Bo jeśli tak, to widzę ją bardzo często, bo średnio raz w tygodniu jestem w Banku Spółdzielczym :D Chyba nawet raz pytałem tu o to auto..

Czy ta Alfa stoi często na ul. Sienkiewicza w Malborku? Bo jeśli tak, to widzę ją bardzo często, bo średnio raz w tygodniu jestem w Banku Spółdzielczym :D Chyba nawet raz pytałem tu o to auto..

Zgadza się ;]

Pozdrowienia dla Alfisty z GT którego często koło godz. 8:30 mijam w Redzie przy aquaparku :)

Pozdrowienia dla kierowcy jasnej GT na GKA i klubowych ramkach, która dzisiaj stoi na Łużyckiej w Gdyni. Czyżby kolejny klubowicz pracujący w Gdyńskim Mordorze? :D

Amortyzatory
Powrót