wisnix89
Nowy
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 na GDA, mijaliśmy się na obwodnicy na wysokości Fashion House

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdrawiam kogoś od czarnej 147 poliftowej na ramkach lako parkującej codziennie pod moją robotą (Gdynia, Łużycka 8) To już trzeci alfaholik w okolicy![]()
Również serdecznie pozdrawiam! Łużycka 8C
Ramki są KARP-owe, ale to w zasadzie te same co Alfaholiczne!
Też byłem cżłonkiem KARPia, szkoda, że umarło.
Sporo alfaholików jak na taki mały obszar, hehehe....
co najmniej czterech w zasięgu rzutu beretem :d
Pozdro dla kolegi od tej wy*ebanej w kosmos czerwonej GT na LUjak wjeżdżał na Akademię to nie byłoby osoby która by się nie obejrzała
![]()
A tej szarej wczoraj nie widziałem. W którym miejscu stała?
Miałem Alfę przez ponad rok. Przez ten czas pomachały mi dwie osoby - kolega ze 147 na blachach GKS przejeżdżający przez Malbork i 159 na blachach GKW, ale bez ramek. Jak na prawie 1.5 roku jeżdżenia Alfą (a jeździłem czasem nawet po Polsce) to chyba marny wynik. Teraz kiedy sprzedałem Alfę - w tamtym tygodniu poliftowa 147 na blachach GSZ + ramki gdzieś w Malborku i dzisiaj (z godzinę temu) ładna 159 sw na leclercu w Malborku na blachach GMB + ramki. Oczywiście pozdrawiam, myślałem że w moim mieście nie ma nikogo z ramkami, a tu po sprzedaży zaczynają się wyłaniać zza ukrycia![]()
Widocznie na siebie nie wpadliśmy, mieszkam w Malborku....
Czy ta Alfa stoi często na ul. Sienkiewicza w Malborku? Bo jeśli tak, to widzę ją bardzo często, bo średnio raz w tygodniu jestem w Banku SpółdzielczymChyba nawet raz pytałem tu o to auto..