• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana

Chciałem pisać, że to moja czarna Brera była widziana, ale po datach komentarzy widzę, że wtedy jeszcze takowej nie posiadałem. Od kilku tygodni mam czarną Brere na gdyńskich blachach, a że to moja pierwsza alfa to alfaholik ze mnie marny, ale mam nadzieję że będę miał przyjemność uczestniczyć w jakichś spotach i poznać fanów tej marki. Pozdrawiam

Widziałem Cię wczoraj - przynajmniej taką samą Brerę na takich felgach :) Jechałeś w górę z witomina w stronę obwodnicy?

Poprzednia, którą widziałem to trochę inna konfiguracja i miała naprawdę niezłe szprychowe felgi. Też na "GA".

No prawie codziennie tam jeżdżę, ale akurat wczoraj nie ;D ja felgi mam do wymiany, ale na żadne nie mogę się zdecydować, albo za drogie albo mi się nie podobają.

Wczoraj widziana ciemna GT w 43 BLMW ;)

No prawie codziennie tam jeżdżę, ale akurat wczoraj nie ;D ja felgi mam do wymiany, ale na żadne nie mogę się zdecydować, albo za drogie albo mi się nie podobają.

A to będziemy się często mijać - też tamtędy krążę :) Wypatruj czarnej 159 SW na ciemnych felgach.

Dziś przy Skwerze Arki Gdynia widziana czarna Giulia :)

Pozdrowienia dla szarej Stelvio widzianej na DK 22 w okolicy Barkowa koło Człuchowa- była z Twojej strony łapka ale zagapiłem się na autko i nie zdążyłem odpowiedzieć

Dzisiaj widziana piekna czarna brera a armii krajowej w gdansku, na klubowych tablicach. Pozdro!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej GT dziś rano na witominie. Były ramki klubowe :)

Pozdrowienia dla 147 na ramkach z tablicami CTU. Widziana wczoraj pod sklepem z wózkami dla dzieciaków niedaleko Alchemii :)

Świetnie się prezentuje ta 166 parkująca przy stacji Pod Żaglami na Łużyckiej.
pozdrawiam

DSC_0703.jpgDSC_0704.jpg
Pozdrawiam Kolegę który zaparkował obok mnie (chyba celowo) na parkingu obok Nadmorskiego dworu czarną alfą 159 Rejestracja GD715.....
Zdjęcia słabe bo już było ciemno

Kto to mi dziś mrugał wieczorem z czerwonej GT na ul. Piłsudskiego w Gdyni ? a potem na Skwerze Kościuszki stała czerwona GT na czarnych felgach - raczej nie ta sama (bo chyba musiałaby się teleportować ;) )

Coraz więcej gt w gdyni

Załączniki

• 20170613_201932.jpg
    20170613_201932.jpg
    190.6 KB · Wyświetleń: 22
W ogóle zaroiło się od alfów na ramkach :D któregoś dnia widziałem chyba z 6, ale ciągle gdzieś łaziłem więc nawet nie machałem :D

Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL, mijana koło 8:30 na obwodnicy. Ramki KARPia, więc może nie nasz bo migałem awaryjnymi i zero odpowiedzi :(

Pozdrowienia dla kierownika Srebrnej GT , jechaliśmy jeden za drugim w niezłym korku na Janka wiśniewskiego ok.godz 14:30 Ramki klubowe , od machane i od mrugane :P

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT na klubowych ramkach, którą mijałem dzisiaj w Chojnicach na Gdańskiej. Wydaje mi się, że wcześniej już raz Cię widziałem jak stałeś na mieście :)
No mijamy się, mijamy... Trzeba się spotkać na tą sesję bliźniaczek :) Długo tu się nie logowałem, stąd "świeże" konto.

Co do ramek.. Są AH, na poprzednich moich bellach były z KARP i Alfisti Północ, no ale... Jest jak jest.

Amortyzatory
Powrót