• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrawiam kierowcę ciemnej 159 chyba RZE na ramkach przyuważonej przed 17 na Dukielskiej.

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 RJA, który mi machał na Jana Pawła w Dębica koło 18.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Pati0695, widzianej około 8 rano w Lutczy. Co to za naklejkę zamontowałaś na tylnej szybie? Za szybko jeździsz i nie zdążyłem przeczytać.:)
Również pozdrawiam :D Dwie naklejeczki klubowe z Podkarpacia i z Nowego Sącza :)

Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kolegi ze 159 na klubowych ramkach widzianego dzisiaj na DK19 tuż za Domaradzem w str. Rzeszowa ok. 17:20 :) nie pamiętam numerów, ale ładnie się prezentuje Twoja Bella :)

Niebieska 147.

Któż to śmiga czarną GT po Leżajsku i mnie dzisiaj śledził?

Pozdrowienia dla kierownika 159 Rosso na nr RZ mijanego wczoraj przed 7 za Mirocinem a później po 15 widziany też w Mirocinie.
Łapki były, ale na spotach raczej nie widziałem

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika czarnej GT widziane na rondzie przy wjeździe na A4 w Pustyni i dla Jarka w 4C widzianego na obwodnicy Rzeszowa dziś kolo 14 no i dla ekipy z Millenium Hall ;)

Kto mnie otrąbił na Sandomierskiej z szarego Sportwagona na RMI?

A takie coś widziałem chwile wcześniej:DSC_1038.jpg

Pozdrowienia dla 159 widzianej dzisiaj w okolicy Twierdzy oramkowa na tablicach RJS.... Od białej 159SW.

Pozdrowienia dla Sportinga! machałem z zakamuflowanej służbowej Avensis po zjeździe z ronda na Armii Krajowej przed g. 17. 4C piękna jak zawsze :)

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej oramkowanej 159 (RZ-3**7K) widzianej dzisiaj ~13 w Rz na Armii Krajowej koło skarbca.

Łapki były:), pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Właśnie widziane 155 bordo na rej RK w besku o ile się nie mylę. Pozdrowienia!

czyja GT z ramkami i rej RDE stala wczoraj kolo 19 na parkingu kolo Starostwa w Dębicy ?

Amortyzatory
Powrót