• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 156 SW FL na rej RP widzianej właśnie w Polańczyku na zjeździe na Cypel :)

Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka

a to pewnie moja. :) I żona za kółkiem. Również pozdrawiamy:)

Pozdrawiam kierowcę czarnej GT na ramkach forum RZ...... widzianej dzisiaj około 16 na ul. Żeromskiego w Kielcach.

Pozdrowienia dla czarnej 159 sw mijanej dzisiaj w Lutowiskach.
Przyznać się kogo miałem?☺
Co to za felgi takie duże? Nie rozpoznałem bo auto w ruchu.

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166-tki na blachach RDE na szybie (na zderzaku inna, też na R, ale nie pamiętam :)
Stałem obok Ciebie pod tesco w Lublinie, dzięki za ulotkę podkarpackich Alfaholików za wycieraczką :D

IMG_20160804_130642359.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 w sedanie mijanej dzisiaj w miejscowości Bóbrka.
Oczywiście pomrugane i pomachane.

Pozdrawiam RSA wczoraj koło 15:30 w Sanoku Dąbrówce srebrna 166

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Pozdro dla kierowcy 159 sw na blachach FZG z ramkami alfaholikow widzianej dzisiaj koło 20tej w Wołkowyji

Powodzenia dla pati mijanej dzisiaj w okolicach Berezki, czy to byłaś Ty?

Pozdrowienia dla bordowej GTV na RZ spotkanej dzisiaj koło galerii Rzeszów

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla AR 159 na RLS (chyba Pati) w zakliczynie za rondem 12.08 ok godziny 20-21

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Włodek widziany wczoraj ok 13 jak mocno przyspieszał koło szpitala:-) Pozdrawiam.

Pozdrawiam białą alfe 156 widzianą w 3.09 w Besku pod kościołem o 15. Wychodzi na to ze byliśmy na tym samym ślubie ;D

Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkIMG_8685.jpgIMG_8686.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla forumowicza Robert13-09 z białej Julki na RPZ 22222 widzianego wczoraj na stacji PKP w Tryńczy, z którym dzisiaj, przy okazji wykonywania prac, mialem okazję zamienic kilka słow

Ja to tylko tu zostawię :P

305.jpg

Pierwsza Quadrifoglio na Podkarpaciu, jakiś lekarz sobie kupił, radzę do niego nie uczęszczać :edziahaha:

Amortyzatory
Powrót