• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Cześć wszystkim, pozdrawiam właściciela czarnej 159 SW z czarnym Scudetto, chyba miała ramki klubowe, nie wiem dokładnie, bo widziałem tylko w lusterku. Spotkaliśmy się dzisiaj na Strażackiej w Rzeszowie, jechałem białą 159 SW i skręciłem pod LucArt po filtr oleju ;)

Teraz wszyscy na szajsebuku niestety. Kiedyś to były czasy:)

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Chyba masz racje. Ryjbuk rządzi. Jezdze trochę po Podkarpaciu i widze bardzo dużo Alf ale wiele bez ramek więc nie macham z daleka. Malo kiedy jezdze Alfa. Przeważnie jezdze sluzbowym L-200 to tym bardziej nie macham a zeby nikt nie patrzył jak na idiotę

Pozdrowienia dla Marcina [MENTION=2321]weloo[/MENTION] na drodze do pracy :-)

15.jpg

L.

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 z Rzeszowa widzianej pod krakowskim ZOO.

P.S. fajna kierownica
61.jpg

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 z Rzeszowa widzianej pod krakowskim ZOO.

P.S. fajna kierownica
61.jpg

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Również pozdrawiam! Miałem robić zdjęcie, ale nie było jak z całym rodzinnym grajdołem. Domyślałem się, że ktoś z forum ;-)

- - - Updated - - -

PS. Kierownica, podłokietnik i mieszki od Witolda ("Nowa kierownica", "Obszywanie kierownic etc.").

Kogo dziś słyszałem w Radawie, czerwona Giulia, sztuka dobrze gadała i prychała, nawet nie wiem jaki motor....
Co to za wydech był ?

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

Też widziałem ta sztukę przed radawa

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Veloce czy Q ?

Raczej veloce to było nie przyjrzałem się dokładnie bo szybko się minęliśmy

Ja tylko usłyszałem coś fajnego za płotem, jak się oglądałem to tylko po tylnej lampie poznałem.
Może odezwie się kiedyś właściciel

To trzeba zrobić spot w radawie też tam często bywam :D

Amortyzatory
Powrót