Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja tez wczoraj po 15;00 mijałem 156sw z ramkami na moście na Straszęcin:] Byłem incognito, alfa u mechanika;/
Czyja 156SW z ramkami i rej RMI serwisujemy siew Alfa Corse w Dębicy
?
pozdrowienia dla czarnowłosej koleżanki w 159 sw blachy RK (oramkowana) widzianej już dwa razy w Jaśle.
Pozdrawiam również, zauważyłem kolegę w ostatniej chwili i dlatego trochę przez ramię machałem. Pozdrawiam.Pozdrawiam kolegę z 156SW RMI.... na ramkach forum który machał mi wczoraj na światłach skrzyżowania S74 i ul. Warszawskiej w Kielcach. Za późno zauważyłem ale żona odmachała![]()
Bardzo często widuję tą panią w Jaśle, natomiast nigdy nie zwróciłem uwagi na ramki, zawsze moja uwaga skupiała się na kierowniczce![]()
![]()
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156SW RLU na kołach TI widzianego dzisiaj chwilę przed 18 na Rejtana w Rze na wysokości media marktu. Ja też w srebrnej 156SW wyjeżdżalem z parkingu pod media Markt ;-)