• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

kogo zlapali w Uwaga Pirat - ciemny sedan 156+bananowe skory,okolice Krosna/cos chyba wspominali o Ustjanowej(ale to troche dalej)??

Pozdrowienia dla czerwonej 156 RZ....H z którą staliśmy o wpół do szóstej w korku na obwodnicy.

kogo zlapali w Uwaga Pirat - ciemny sedan 156+bananowe skory,okolice Krosna/cos chyba wspominali o Ustjanowej(ale to troche dalej)??

Ktoś się kiedyś gdzieś chwalił, że go złapali. Potem telewizja wycięła fragment programu z nim. Może wrzucili jednak. :)
Wiem, że to był ktoś z Waszych okolic.

Pozdrawiam ciemnego sedana 159 ktory spokojnie pomalutku sobie przejechal kolo mnie na Witosa po 19.Bylem pochylony przy aucie.Jak sie podnioslem zobaczylem tylko piekna dupcie jak oddala sie w mroku

ja pozdrawiam srebrną 147 RRS, z ramkami, mijaną na rondzie koło ochronki w Ropczycach o godzinie 7.29 :)

pozdrawiam Maćka, którego dzisiaj widziałem w Rzeszowie około godziny chyba 14 z hakiem oddalałeś się od Millenium Hall oraz później w Ropczycach około 19 koło liceów, niestety nie jechałem moją i nie miałem jak Ci migać :D

pozdrawiam Maćka, którego dzisiaj widziałem w Rzeszowie około godziny chyba 14 z hakiem oddalałeś się od Millenium Hall oraz później w Ropczycach około 19 koło liceów, niestety nie jechałem moją i nie miałem jak Ci migać :D

Dzięki i również pozdrawiam w obydwu przypadkach to ja:P Najpierw powrót z uczelni a póżniej jazda i grzanie przed 5 dniowym postojem belli:P

Pozdrawiam kierownika czarnej 33 pomykajacego od Kolbuszowej w stronę Rzezowa widzianego parę minut po 14. Rzadko już spotyka się takie modele na drodze.

Również pozdrawiam Macieja widzianego w niedziele z rana. Btw - byli zainteresowani?

znowu na niepodleglosci widzialem 156 RMI (bananowe skory) na ramkach

Mnie widziałeś, aktualnie mieszkam właśnie na Niepodległości, pozdrawiam.

Przy okazji chciałem się przywitać :)

Pozdrawiam również kierowce srebrnej belli widzianej koło 12 w poniedziałek 10tego na Dąbrowskiego, zauważyłem w ostatniej chwili, nie zdążyłem odmrugać.

Mnie widziałeś, aktualnie mieszkam właśnie na Niepodległości, pozdrawiam.

Przy okazji chciałem się przywitać :)

Pozdrawiam również kierowce srebrnej belli widzianej koło 12 w poniedziałek 10tego na Dąbrowskiego, zauważyłem w ostatniej chwili, nie zdążyłem odmrugać.

to witam raz jeszcze sasiada :D czyli na niepodleglosci sa juz trzy 156 :P

dzisaj po 11 widzialem na niepodleglosci ciemna 156 RZE bez ramek z lexusami z tylu

Pozdrowienia dla Hundzflota7 z którym spotkałem się wczoraj wieczór przed 20-stą na krzyżówce Dębica/Straszęcin/Żyraków/G.motyczna.
Jeszcze raz dziekuję za licznik, no i za to że pamiętałeś.
Pozdrowienia !

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej 166 na klubowych ramkach
widzianej przedwczoraj pod Statoil przy Placu Konstytucji w Przemyślu.

Pozdrowienia dla Hundzflota7 z którym spotkałem się wczoraj wieczór przed 20-stą na krzyżówce Dębica/Straszęcin/Żyraków/G.motyczna.
Jeszcze raz dziekuję za licznik, no i za to że pamiętałeś.
Pozdrowienia !

również pozdrawiam :) jakbym mógł zapomnieć :)?! miłej zabawy z nim życzę :)

Amortyzatory
Powrót