Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pierwsze pozdrowienia w tym roku dla żony Piotra_C w czerwonym MitoMinęliśmy się na wjeździe do Graffici koło 13, ale chyba nie zostałem zauważony. Happy New Year
![]()
pozdrawiam czarną alfa romeo 156 sw 1.9 jtd 16v design giugiaro na ramkach rej . RRS widzianą koło zoologicznego u "Górowej" w Ropczycach dzisiaj około 11.05![]()
Tej to jeszcze nie widziałem ani nie kojarzę![]()
pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 147 widzianej dzisiaj rano około 10:20 przy wejeździe z Rzeszowa w stronę Tarnowa na rejestracji TOS![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 156 LBL16XXX na klubowych ramkach widzianej dzisiaj na ul. Krzeszowskiej w Biłgoraju![]()
serdecznie pozdrowienia dla Dominika (Ramzes_II) za pracę przy mojej belli i dla Pana Kazimierza, który użyczył nam swojego garażu , abyśmy nie marzli na dworze w taką pogodęjeszcze raz dziękuję Dominik
! pozdrawiam
![]()
serdecznie pozdrowienia dla Dominika (Ramzes_II) za pracę przy mojej belli i dla Pana Kazimierza, który użyczył nam swojego garażu , abyśmy nie marzli na dworze w taką pogodęjeszcze raz dziękuję Dominik
! pozdrawiam
![]()
jak sie jezdzi po programie? :>