• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla czarnej 156ki z czerwonoczrnymi znaczkami której kierownik dziś wpóscił mnie na Krakowskiej.

Pierwsze pozdrowienia w tym roku dla żony Piotra_C w czerwonym Mito :) Minęliśmy się na wjeździe do Graffici koło 13, ale chyba nie zostałem zauważony. Happy New Year :D

pozdrawiam wlasciciela bialej 156 sw z czarnym dachem zaparkowanej wczoraj na Chamaja
oraz wlascicielke bialej 156 mijanej dzis kolo 11 na Batorego

Pozdro dla kierownika jasnozielonej 147 na rejestracji RZE który jechał przez rondo w Kolbuszowej w dosyć charakterystycznej włochatej czapce koło 12 oraz kierownika brązowo szarej 159 RMI również widzianego na rondzie w Kolbuszowej godzinę później.

Pozdrawiam kierownika granatowej 166 wyjeżdżającego z pod biedronki w Kolbuszowej.

pozdrawiam czarną alfa romeo 156 sw 1.9 jtd 16v design giugiaro na ramkach rej . RRS widzianą koło zoologicznego u "Górowej" w Ropczycach dzisiaj około 11.05 :)

Pierwsze pozdrowienia w tym roku dla żony Piotra_C w czerwonym Mito :) Minęliśmy się na wjeździe do Graffici koło 13, ale chyba nie zostałem zauważony. Happy New Year :D

Niech każdy dzień przynosi tylko to, co w życiu piękne i cenne! Szczęśliwego 2013-go! :D
p.s. przyznaję się bez bicia, że tym razem faktycznie nie widziałam... :(

pozdro dla 156 z ramkami widzianje dzis w Debicy na ulicy miedzy Cmentarna a Rzeszowska, odmachane :)

pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 147 widzianej dzisiaj rano około 10:20 przy wejeździe z Rzeszowa w stronę Tarnowa na rejestracji TOS :)

A ja wczoraj koło 21 widziałem w Weryni ciemno szarą 159 chyba RMI albo RMI, poadro dla kierownika tej imprezy.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej klubowej 156ki, który wczoraj zaparkował na moim ulubionym miejscu przy ul. Starzyńskiego :)

serdecznie pozdrowienia dla Dominika (Ramzes_II) za pracę przy mojej belli i dla Pana Kazimierza, który użyczył nam swojego garażu , abyśmy nie marzli na dworze w taką pogodę :) jeszcze raz dziękuję Dominik :)! pozdrawiam :)

serdecznie pozdrowienia dla Dominika (Ramzes_II) za pracę przy mojej belli i dla Pana Kazimierza, który użyczył nam swojego garażu , abyśmy nie marzli na dworze w taką pogodę :) jeszcze raz dziękuję Dominik :)! pozdrawiam :)

Miło równieży było się spotkać ! Noo... w ciepełku w garażu to można pracować, dlatego poczyniłem odpowiednie ruchy by nie robić tego po omacku na zimnie pod blokiem ;)
Pozdrowienia Hubert !

Amortyzatory
Powrót