Widziany / widziana

chyba nie.Po pracy od razu pojechalem do domu czyli gdzies ok.16:15-16:30,a pozniej dopiero o 19:30 jechalem ale calkiem gdzie indziej.Tysiaclecia jezdze codziennie do i z pracy czyli przed 8 i po 16 czasami w innych godzinach tez.Na tysiaclecia widzialem kiedys pod jednym domem 159 SW ktora jeszcze kilka razy widzialem w Dębicy ale to bylo ok.wrzesnia 2011.Moze to tamta widziales

Pozdrowienia dla kierowcy srebnej 166 w dieselku który dzisiaj dokręcał mi koło w alfie na stacji BP za Kolbuszową około 13 -13,30.Obok Frontery

Pozdro dla coraz częściej widzianego kolegi widzianego wczoraj w Nisku pod Iguaną na skrzyżowaniu w ślicznej 156 RNI - odmachane :)

Pozdrowienia

Pozdrawiam kierownika w slicznej belli R2 GTA32 czy jakoś tak , widzianego dziś w Świlczy

Co prawda dopiero po kilku miesiącach ... ale dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam :D

ps. dopiero dziś zarejestrowałem się na tym forum

Co prawda dopiero po kilku miesiącach ... ale dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam :D

to Ty kolego jestes zarejestrowany na forum159.com??bo chyba tylko jedna narazie taka 159 znam z kompresorem,a tam ktos pisal o takiej modyfikacji w swojej 159

Sporting to Bella co pod salonem meble.pl czasami stoi??

To chyba Ciebie dziś widziałem na podkarpackiej? Jechałem białym Peugeotem Partnerem za Tobą, a tą białą Julką przed Tobą, którą próbowałeś na Powstańców dogonić jechał mój brat :)

Pozdro

Jest ktoś może z Politechniki Rzeszowskiej zarejestrowany na tym forum ?? Bo dzisiaj widziałem 156 JTD RLE z jakimś napisem na masce stojącą pod budynkiem A

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 RPR z klubowymi ramkami upolowanej dziś na światłach na Marszałkowskiej (jechałem akurat czerwonym Ferrari Panda 1.2)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 (chyba RLA...) spotkanego dzisiaj na światłach na krzyżówce Okulickiego z Wyzwolenia.

Widziałem Cię kolego Marcnow dziś koło 18 na Jagielońskiej, siedziałem w 159 na przeciw Biedronki ;)

To chyba ja kolego :) koło której to było ??? Ja niestety cie nie dostrzegłem :(

Amortyzatory
Powrót