Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest ktoś może z Politechniki Rzeszowskiej zarejestrowany na tym forum ?? Bo dzisiaj widziałem 156 JTD RLE z jakimś napisem na masce stojącą pod budynkiem A
Też ją tam widziałem kiedyś i nawet wizytówkę klubową dostali ale to nie ludzie od "nas"Pozdrowienia dla jasno niebieskiej AR 156 na RTA... która stała po 19 pod tesco w Kolbuszowej
No Jak dostali Wizytówkę i zero odezwu to pewnie nikt z forum..Też ją tam widziałem kiedyś i nawet wizytówkę klubową dostali ale to nie ludzie od "nas"
to Ty kolego jestes zarejestrowany na forum159.com??bo chyba tylko jedna narazie taka 159 znam z kompresorem,a tam ktos pisal o takiej modyfikacji w swojej 159
to kiedy mnie przewieziesz zebym poczul co ta bestia potrafi ??![]()
Sporting to Bella co pod salonem meble.pl czasami stoi??
To kiedy na spot wpadniesz żebyśmy mogli to cudo z bliska zobaczyć?Tak, to ta jedyna w Polsce
i kto by pomyślał , że w Rzeszowie
To kiedy na spot wpadniesz żebyśmy mogli to cudo z bliska zobaczyć?
Widzialem pare razy autko na ASO jeszcze na ul. Rejtana i powiem jedno... MASAKRATORten motor z kompresorem, do tego OZ 19 chyba, gwint i w ogole no zestaw ktory kladzie na cyce
czekam z niecierpliwoscia, zeby kolejny ra zja zobaczyc na jakims spotkaniu w Rze
![]()
To ja się dołączę..widziałem również parę razy.. raz "próbowałem" dogonić Cię miedzy rudną wielką a rudną małą ale tylko dostałem błotem po szybie ;P Auto świetne bo co tu dużo mówić... i w sumie nie ukrywam że jak starczy paliwa to i ja proszę o przewózkę tą maszyną
![]()
Benior to ja pamiętam tą sytuację ... masz taką ładną niebieską 166 ?
widziałem że ktoś machaozdrawiam DamianaBada który mnie prawie rozjechał dziś koło 12 na Towarnickiego!!! Zdążyłam pomacha ale chyba sie zapatrzyła na dziewczyny z Wydziału Wychowania Fizycznego!!!!Anka
O której rano? ja coś przed 8 jechałem a pozniej ok 9 wracałem, ale Ciebie nie widziałem:/ Pewnie to nie o mnie chodzi...Pozdro dla kolegi mijanego dzisiaj rano w Trzcianiemachałem, ale nie wiem czy zostałem dostrzeżony
![]()