Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No bo tak się składa że nie jechałem Alfunią tylko ibizą z kolegą z pracy, ale i tak Alfę wyłowiłem z tłumu. Nawet ostatnio w Kolbuszowej jechała 159 SW na włoskich rejestracjach i pomachałem kierowcy to się uśmiechnął i odmachał.To byłem ja rozglądałem się za Alfami machałem kilka razy ale nikt nie odmachał ale Ciebie nie widziałem :/ Pozdrawiam
To właśnie ja, nawet odwróciłem głowę, żeby zobaczyć wersje silnikową, a po znaczku "Selespeed" już wiedziałem, że to Twoja ;-)A tak pamiętam że ktoś się przypatrywał i nie wiedziałem o co chodzi ;D Pozdrawiam ;D
Wczoraj na kuligu w Suścu:
Dzixon
Cypis-24
Tomi1983
Qki
Solek![]()
Pokaż załącznik 45952
Dzisiaj jadąc przez Stalową Wolę zobaczyłem o to taki widok ;D Jadącą na lawecie policyjną 159 ;D
Nie mogłem ze śmiechu ;D Goniłem przez całą Stalową żeby zrobić zdjęcie, niestety jechałem sam i ciężko było mi zrobić zdjęcie z pozycji kierowcy ;// (przepraszam za marne zdjęcie)
Ale ciekawy widok to był ;D
A z tego co slyszalem to jest to jedyna taka alfa w stalowej. w policji oczywisciePrawdopodobnie to ta sama stoi z podniesioną maską w serwisie w Miłocinie. Widzieliśmy wczoraj. Pytałam, co ją boli - podobno pompa wodna ;-)
chodzilo mu chyba o to dzis ktore bylo wczorajdzisiaja jeszcze nie ma 14:15![]()