Widziany / widziana

Koledzy nie róbcie offtopu, macie PW do rozmów między sobą na inne tematy.

Mateo - widziałem Cię chyba wczoraj, jak wyjeżdżałeś spod Bliskiej (koło Biedronki w Nisku).

Ja zajeżdżałem srebrną E46 na rejestracji RNI 67PS, nawet miałem zamiar pomachać, ale stwierdziłem, że możemy się nie zrozumieć ;-P

A tak pamiętam że ktoś się przypatrywał i nie wiedziałem o co chodzi ;D Pozdrawiam ;D

To byłem ja rozglądałem się za Alfami machałem kilka razy ale nikt nie odmachał ale Ciebie nie widziałem :/ Pozdrawiam
No bo tak się składa że nie jechałem Alfunią tylko ibizą z kolegą z pracy, ale i tak Alfę wyłowiłem z tłumu. Nawet ostatnio w Kolbuszowej jechała 159 SW na włoskich rejestracjach i pomachałem kierowcy to się uśmiechnął i odmachał.

Wczoraj na kuligu w Suścu:
Dzixon
Cypis-24
Tomi1983
Qki
Solek :)

Pozdrowienia dla Kornela poznanego dzisiaj na Bliskiej w Nisku w ładnej czerwonej 156 (jeszcze bez klubowych ramek) :)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW z klubowymi ramkami, którego właśnie widzę przez okno z biura na ul. Maczka ;) (zaparkowany przed sklepem Alimy Gerber).

Przy okazji pozdrowienia też dla kierownika/kierowniczki czerwonej Brery z czarnym dachem zaparkowanej pod biurem (jw. na Maczka) na wrocławskich tablicach DW.

Pozdro dla własciciela chyba ciemnej czrewwonej 155 na RPZ widzianej dzisiaj ok 4 rano w Tarnobrzegu pod takim wielkim budynkiem jakiejs firmy budowlanej obok PKP

pozdrowienia dla Kierownika ciemnej 155 na blachach LOP widzianej parę razy w okolicach Bełżyc, Chodla. Ktoś od nas??

Pokaż załącznik 45952
Dzisiaj jadąc przez Stalową Wolę zobaczyłem o to taki widok ;D Jadącą na lawecie policyjną 159 ;D
Nie mogłem ze śmiechu ;D Goniłem przez całą Stalową żeby zrobić zdjęcie, niestety jechałem sam i ciężko było mi zrobić zdjęcie z pozycji kierowcy ;// (przepraszam za marne zdjęcie)
Ale ciekawy widok to był ;D

Prawdopodobnie to ta sama stoi z podniesioną maską w serwisie w Miłocinie. Widzieliśmy wczoraj. Pytałam, co ją boli - podobno pompa wodna ;-)

pozdrowionka dla niebieskiej ALFY GT mijanej dzisiaj okolo 16-nastej w krosnie na rondzie.Pomachane odmachane,ale bez ramek.

Pozdrowienia dla właściciela GT, która stała dzisiaj koło 14:15 pod Halą Targową w Stalowej Woli. Blachy RST.

Amortyzatory
Powrót