wito
Nowy
Pozdro dla kierownika grafitowej 146 na klubowych ramkach RK widzianego w Kolbuszowej po 14. Czyżby Łukasz gonił z Wawy do Krosna?
Jeśli dobrze pamiętam to wczoraj mówił że się na urlop wybiera więc może był on
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro dla kierownika grafitowej 146 na klubowych ramkach RK widzianego w Kolbuszowej po 14. Czyżby Łukasz gonił z Wawy do Krosna?
To byłem jaPozdro dla kierownika grafitowej 146 na klubowych ramkach RK widzianego w Kolbuszowej po 14. Czyżby Łukasz gonił z Wawy do Krosna?
Pokaż załącznik 45952
Dzisiaj jadąc przez Stalową Wolę zobaczyłem o to taki widok ;D Jadącą na lawecie policyjną 159 ;D
Nie mogłem ze śmiechu ;D Goniłem przez całą Stalową żeby zrobić zdjęcie, niestety jechałem sam i ciężko było mi zrobić zdjęcie z pozycji kierowcy ;// (przepraszam za marne zdjęcie)
Ale ciekawy widok to był ;D
Pozdro dla kolegi w 156(chyba) spotkanego dzisiaj na skrzyżowaniu przy PodkarpackiejJechałem srebrną 147 z naprzeciwka i mrugałem długimi
![]()
To mnie bys nie pozdrowil bo nie mam ramekja nauczyłem się tylko migać do kolegów na klubowych ramkach resztę olewam ;P chyba że sami pozdrowią
Pozdro dla kolegi w 156(chyba) spotkanego dzisiaj na skrzyżowaniu przy PodkarpackiejJechałem srebrną 147 z naprzeciwka i mrugałem długimi
no jasne że może się zdarzyćale w dieselkach ;D ja mam benzynę więc pali mi przy -20 bez problemu ;D
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
a właśnie, kolega też ma 159 taki sam silnik jak Ty, nie mógł dojechać dzisiaj rano do pracy, co 50 metrów gasł mu silnik i w końcu zrezygnował
Jak to było pomiędzy 14 a 15 i skręcałeś w Dąbrowskiego to możliwe że ja byłem bo widziałem że jakaś Alfa skręca ale za późno zobaczyłem żeby odmachać![]()
Kamil jak Ci się sprawuje Alfa? znalazłeś radio CB do swojej?Jak to było pomiędzy 14 a 15 i skręcałeś w Dąbrowskiego to możliwe że ja byłem bo widziałem że jakaś Alfa skręca ale za późno zobaczyłem żeby odmachać![]()
Alfa się sprawuje dobrze, parę dni temu nie chciała odpalić:sad: ale podładowałem aku i jest w porządku. Nawet skórki w zimie nie są takie złe jak przypuszczałem spokojnie da radę wytrzymać jak się wsiada. A radyjko kupiłem Yosana i daje radę:happy:Kamil jak Ci się sprawuje Alfa? znalazłeś radio CB do swojej?
Jak byś kiedyś przejeżdżał przez Nisko to daj wcześniej znaćAlfa się sprawuje dobrze, parę dni temu nie chciała odpalić:sad: ale podładowałem aku i jest w porządku. Nawet skórki w zimie nie są takie złe jak przypuszczałem spokojnie da radę wytrzymać jak się wsiada. A radyjko kupiłem Yosana i daje radę:happy: