Widziany / widziana

pozdro dla Czarnego widzianego wczoraj kolo 7:40 w Debicy :)

nastepnym razem przemyj twarz rano jak wstaniesz to mnie zobaczysz :D

Pozdrawiam wszystkich Alfistow na trasie z Wawy do Rzeszowa w sobote (zero odzewu na mruganie :(), napotkanych w Rzeszowie przez ostatnie 3 dni (w tym kolege spod Reala w 156 SW grafitowej 2.4 jtd, ktory sie odklonil:P), dumnego wlasiciela tabliczki "Alfa Romeo Parking Only" i dwoch pieknych Belli na tymze parkingu, w okolicach ul. Mieszka I oraz przede wszystkim kolege Mateusza z wesolego transita, ktoremu jeszcze raz dziekuje za akcje-przeprowadzke :)

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk

Ja jechałem z niedziele Warszawa-Łańcut-Dębica. Kto tak gnał czarną 147 na RRS od Rzeszowa w kierunku Ropczyc??

pozdro dla właściciela granatowej 166(ramka klubowa z tyłu) LZ ......stojącej na osiedlu projektant

pozdro dla kierowcy srebrnej 156 RSA mijanej na Grabskiego ok.14
i dla ciemnej 156 RZE na klubowych ramkach mijanej na Kwiatkowskiego po 14 ;)

Przyznawać się który zaczepił mojego kolegę ostatnio w Stalowej Woli?? :P
Mój kumpel jezdzi srebrną 166 3.0 na RNI w automacie a ten, który go zagadał jezdzi wisniową 156 na RNI :)

pozdro dla kierownika srebrnej 166 widzianego dzis w Debicy na sandomierskiej, machane i odmrugane :D

pozdro dla srebrenej 166 z którą mijałem sie w Lubzinie dzis okolo 13- ja peugeotem 406
oraz dla chyba czarnej 159 sw mijanej na Czekaju okolo 19;)

Pozdro dla kolegi w bordowej Alfie 166 na klubowych ramkach, widzianego dziś koło 11 obok E.Leclerca w Rzeszowie :)

To najprawdopodobniej ja leciałem ok 13 przez Lubzine :) ... jak co tydzien w tych godzinach na kręgle do Ropczyc... Pozdrawiam również... Miło być pozdrawianym :)

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

To pewnie kolega z Pustkowa :)

hehehe ... dokładnie Wito :) .... Również pozdrawiam serdeczenie :)

a ja w Pustkowie codziennie a kolege pierwszy raz widze :O

Amortyzatory
Powrót