• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

W Leżajsku i okolicach jest mało właścicieli Alf którzy siedzą tutaj na forum a ja nie mam kiedy wizytówek im powsadzać za wycieraczkę xD

Ozzzi ja też Ciebie kiedyś chyba w Modliborzycach widziałem, ale słuzbówką jechałem to nie zwróciłeś uwagi :P

Pozdrowienia dla kierownikow: Alfy 166 RK XXXXX widzianego wczoraj kolo 19:00 na Ks. Jałowego w Rzeszowie i Alfy 156 czarnej? chyba RZ widzianego dzisiaj na Langiewicza (15min temu)

Pozdrownienia dla kierownika alfy 166 mijanego na warszwskiej ok 20 min po polnocy. jechalem w przeciwnym kierunku, mrugnalem awaryjnymi, ale chyba nie zauwazone

pozdro dla "zielonej" Gtv 2.0 V6 TB ze szpoilerem gtv cup, pod którą się podpiąłem od podpromia do krakowskiej :D

pozdro dla kierownika/kierowniczki AR 159 widzianej pod Klubem SKR w Obszy

Sądząc po twoej bryce to chyba z Tobą rozmwaiałem kiedyś w Biłgoraju na dworcu pod zapiekankami o zlocie na autodromie:)
Byłeś wtedy z dziewczyną a ja zajechałęm wtedy czerwoną 146 na RNI blachach :)

P.S. W Obszy robiliśmy ostatnio oświetlenie całego ORLIKA :)

a Ty nie masz czym jezdzic ze Denciora musisz wykorzystywac ? :D ;)

pawelek809 to z Tobą kiedyś rozmawiałem pod sklepem w Zamchu???, nie byłem alfą tylko bipperem niebieskim

A no ze mną kolego

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

Sądząc po twoej bryce to chyba z Tobą rozmwaiałem kiedyś w Biłgoraju na dworcu pod zapiekankami o zlocie na autodromie:)
Byłeś wtedy z dziewczyną a ja zajechałęm wtedy czerwoną 146 na RNI blachach :)
P.S. W Obszy robiliśmy ostatnio oświetlenie całego ORLIKA :)

Tak jest. Ona zazwyczaj nią jeździ...:)

Pozdrowienia dla srebrnej 147 obok MAKRO i dla kierownika białej Julki którą goniłem spod świateł obok MAKRO do ronda obok szpitala nr 2 :ciao:

Pozdrowienia dla czarnej 156 na klubowych ramkach leciała w strone Rzeszowa około 12 (ja jechałem w strone Kolbuszowej) :D

Amortyzatory
Powrót