To ja. Dzięki i również pozdrawiampozdrowienia dla osoby kierującej 147 po ul zwierzynieckiej w Rzeszowie dziś kolo 17jechałem za tobą ( ja skręciłem na parking przy Broniewskiego a ty w stronę przychodni).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To ja. Dzięki i również pozdrawiampozdrowienia dla osoby kierującej 147 po ul zwierzynieckiej w Rzeszowie dziś kolo 17jechałem za tobą ( ja skręciłem na parking przy Broniewskiego a ty w stronę przychodni).
To chyba Szymon.Pozdrowienia dla kolegi z AR 156 LZ30156 widzianej wczoraj pod twierdzą w zamościu
To ja. Dzięki i również pozdrawiamCzym jechałeś? Kojarzę chyba jakiegoś ciemnego kompakta, ale nie Twoją Alfę... Chociaż kto wie, ciemno było
![]()
no kolega swiezy dopiero ja sciagna ze szwajcaji sw ti sliczna juz byl na zlocie w zmc tu go jeszcee chyba nie spotkasz ale na lubelskim jest juz zalogowany....Pozdrowienia dla czarnej SW na zagranicznych tablicach widzianej dzisiaj przed rondem w Biłgoraju. Rączka poszła do góry![]()
pozdrowienia dla czarnej 156 sw,. ktora mrugnela awaryjnymi dzis na warszawskiej
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW,GTA (-look? nie wiem bylo bardzo ciemno) na bardzo fajnych tristarach (chyba
) i klubowych ramach
oraz stojacych w poblizu czarnej Julki (czyzby QV?) I 159ki na fajnych numerach R9 ***
oraz mijanych wczesniej kilku Belli na trasie drog 7 i 9
z WPR do RZ
Wesolej reszty Swiat!
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam. GTA look i GTA serce.
P.S. Julka nie QV, ale prezentuje się zacnie!
OoooPozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW widzianego w Leżajskumiałem cię w lusterku
![]()
No to może kiedyś trafimy na siebieOoooFakt, że nie o mnie chodzi ale nie myślałem, że niedaleko mnie jest Alfista
Bywam w Janowie często więc Pozdro![]()