Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdro dla srebrnej 156 SW RZ ***** wyjeżdżającej dziś po 18 z Lotosa w Jasionce, która później mnie wyprzedziła przed Nienadówką i dla dwóch srebrnych 156 widzianych na parkingu koło Auchana (koło 17). Byłem incognito ciemno zielonym Galaxem ojca![]()
to mojata na 17" (pod auchan)
wkońcu ktoś mnie zauważylech...
![]()
Czyli, że teraz to będzie oficjalny rzeszowski sklep alfaholików?no chlopacy, a mnie bedzie mozna spotkac w Realualfe przywoze juz niedlugo
![]()
Coś w tym jest, na osiedlu obok reala ( projektant ) nie ciężko upatrzyć alfe
Coś w tym jest, na osiedlu obok reala ( projektant ) nie ciężko upatrzyć alfe![]()
zapewne przy kosciele masz przepisowe 50km/hNo baa! Moją parkuje tam kilka razy w tygodniu!! Najlepiej się tam wjeżdża na Bł Karolony. Przy kościele mam nieraz na budziku...
Stały dwie koło siebie (jedna z nich to Twoja?) nie przyglądałem się dokładnie, stałem dwa rzędy dalej Galaxem i akurat jak wsiadałem do auta to jedna z nich właśnie wyjeżdżała z parkingu.
Cytat: Napisał Niski No baa! Moją parkuje tam kilka razy w tygodniu!! Najlepiej się tam wjeżdża na Bł Karolony. Przy kościele mam nieraz na budziku... zapewne przy kosciele masz przepisowe 50km/h
Dziś na skrzyzowaniu powstańców warszawy z podkarpacką widziałem 156 na ramkach czyja ?o Godzinie 10.10
Jeśli była fest brudna i stała pierwsza pod światłami to moja..do pracy jechałem
![]()