• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

ta, no właśnie tak się zastanawiałem czy przywalić i przejechać przed Tobą czy przyhamować, ale ostatecznie przyhamowałem bo zimny silnik jeszcze był :D

hehehehe ponad stówe miałem, ale ramki zobaczyłem ! :girl_wacko::girl_wacko:

Kogoś z forum?? Lepszej alfy nie widziałem ;) ...

Pozdro dla srebrnej 156 SW RZ ***** wyjeżdżającej dziś po 18 z Lotosa w Jasionce, która później mnie wyprzedziła przed Nienadówką i dla dwóch srebrnych 156 widzianych na parkingu koło Auchana (koło 17). Byłem incognito ciemno zielonym Galaxem ojca :D

to moja:D ta na 17" (pod auchan)

wkońcu ktoś mnie zauważyl :) ech...:D

to moja:D ta na 17" (pod auchan)

wkońcu ktoś mnie zauważyl :) ech...:D

Stały dwie koło siebie (jedna z nich to Twoja?) nie przyglądałem się dokładnie, stałem dwa rzędy dalej Galaxem i akurat jak wsiadałem do auta to jedna z nich właśnie wyjeżdżała z parkingu.

Coś w tym jest, na osiedlu obok reala ( projektant ) nie ciężko upatrzyć alfe :D

Coś w tym jest, na osiedlu obok reala ( projektant ) nie ciężko upatrzyć alfe :D

u nas na osiedlu tez przybylo alf przynajmniej ja wiecej widuje:P
a kolo blokow wczoraj stala moja 156 jakas ciemna 147 RDE i srebrna 156 RRS
przy blokach na twardowskiego tez czasem stoi kilka alf
i na pobitnie przybylo kilka

No baa! Moją parkuje tam kilka razy w tygodniu!! Najlepiej się tam wjeżdża na Bł Karolony. Przy kościele mam nieraz na budziku...
zapewne przy kosciele masz przepisowe 50km/h :D

prace do dzis zaczynam wiec mnie tam jeszcze nie ma:) a potem szukam mieszkania innego, bo tu gdzie teraz jestesmy to lipa :)

Hehe to następnym razem się muszę wybrać Bellą do RZ tylko jak ją porozkręcam to znów będzie tydzień stała bo nie będzie czasu poskładać xD

Cytat: Napisał Niski No baa! Moją parkuje tam kilka razy w tygodniu!! Najlepiej się tam wjeżdża na Bł Karolony. Przy kościele mam nieraz na budziku... zapewne przy kosciele masz przepisowe 50km/h

Mam 49km/h jestem przezorny, może licznik zawyża :D

Ostatnio jeszcze na sportowej parkowałeś ;D widzisz, przede mną sie nie ukryjesz, bo poluje na twoje felgi :D zacznij sie bać i sie nie chwal tylko zmień lepiej na stalówki:D haha :D

Dziś na skrzyzowaniu powstańców warszawy z podkarpacką widziałem 156 na ramkach ;) czyja :D?o Godzinie 10.10:D

Amortyzatory
Powrót