Widziany / widziana

Pozdro dla kierowcy pięknej czerwonej 156 na numerach RLU.... widzianej dziś koło starostwa powiatowego w Kolbuszowej koło godz. 11. Bardzo ładnie się prezentowała.

Krzyśko czy Ty nie pomykasz bordową 146 końcowka tablic 501 albo 511?

Pomykam bordową 146 o nr rej RLE 00518, chyba Cię mijałem kiedyś na Mickiewicza przed Watkemem w Leżajsku ale za późno się opamiętałem bo nie pamiętam jakie masz nr rej.

Pozdrowienia dla Kierownika Srebrnej Belli 156 RJa (chyba) wjezdzajacej dzisiaj ~10:30 na polibude :)

dla Ciebie również, o 20.15 na sportowej a potem o 20.50 juz alfa stała. hahaa:D

i jeszce dla kierownika oliwkowej 146 na blachach rz26**c :D

Pozdrowienia dla granatowej 166 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami stojącej codziennie w Dębicy bo zakladem Sirego od mostów;) chyba ulica przemysłowa:p

Pozdro na Czarnej 156SW na Rz blaszkach i klubowych ramach mijanej dzisiaj w Nowej Wsi ręka uniesiona,ale kolega chyba mnie nie dostrzegł. ?

Pozdrowienia dla granatowej 166 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami stojącej codziennie w Dębicy bo zakladem Sirego od mostów;) chyba ulica przemysłowa:p

To bym był ja :D spotkasz tam ogólnie 3 alfy hehe jedna 166 i dwie 156 :)

Widziałem ze kilka belli stoi i od razu myśl w głowie mi zaświtała ze to musi byc jakis zakładowy fanklub AR ;D PS. ładne sztuki...

Pozdrowienia dla kierownika szarej 156 SW na numerach SB .... widzianej dzisiaj na wylotówce z Rzeszowa na Stalowa Wole.

Pozdrawiam kolege z ciemnej 146 z ktorym jechalismy kawalek z Rzeszowa do Swilczy i pozegnalismy sie migaczami/awaryjnymi:) W Rzeszowie jestem jeszcze do nd wiec bede wypatrywal mrugania i machania:)

pozdro ,dla srebrnej 166 na ramkach klubowych stojacej dzis pod salonem alfy.

24 listopad godzina ok 13 widziana alfa 156 kombi grafitowa na pomaranczowych felgach :D czyja to?? :P

To był jakiś spot i ja o tym nie wiedziałem?? Ożesz.... :///

Amortyzatory
Powrót