• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

a ja pozdrawiam kierowce GTV-ki ktora czesto stoi na sportowej 4 :P oraz Weloo i Psylo...ktorych alfki czesto widze na miescie :)

alfinka nie smigam, ale chodze piechota, poza tym bedzie mnie mozna czesciej wyhaczyc w Rzeszowie bo prawdopodobnie zamieszkam u swojego mezczyzny. ale beda dni kiedy auto zabiore ze soba, jak zdaze prace znalezc i go nie sprzedam :)

po wystepie w tvp rzeszow;d szybko powinnas znalesc prace:P
z chodnika tez mozesz machac;d czarna 156 bez ramek RZ ..38A ;]

po wystepie w tvp rzeszow;d szybko powinnas znalesc prace:P
z chodnika tez mozesz machac;d czarna 156 bez ramek RZ ..38A ;]
daj spokoj z ta tvp rzeszow :P masakra. duzo alfek w miescie widze, poza tym latwo mnie rozpoznac...po rudych wlosach i po tym ze natarczywie sie gapie na kazda przejezdzajaca belle :)

A ja pozdrawiam wszystkie alfy do których macham, mrugam (chyba zacznę trąbić) i jakoś nie mogę się doczekać aż ktoś mi odmacha :(

choć nie powiem, bo zostałem mile zaskoczony przez kierowców 155 i 166 w tamtym tygodniu :)

pozdro dla chyba czarnej 147 RZE skrecajacej z obwodnicy w strone Tesco - chyba miala klubowe ramki

inaczej Pawle... wieśniak maści rudej w wielkim mieście hee :)
no ale jesli moj luby nie dostanie pracy w Sanoku, to czesciej mnie spotkacie w Rzeszowie :)

a ja pozdrawiam kierowce GTV-ki ktora czesto stoi na sportowej 4 :P oraz Weloo i Psylo...ktorych alfki czesto widze na miescie :)
Dzięki za pozdrowienia i przy okazji pozdrawiam również kierownika srebrnej 166 LC *** z ramkami, widzianego dziś na Marszałkowskiej :)

PS. jeśli już przyznałaś się do urzędowania w Rzeszowie to na najbliższym spocie obecność obowiązkowa! :P Swoją drogą - może by tak coś zorganizować w któryś weekend? Co Wy na to? Tym razem np. na amfiteatrze PRz (tam jeszcze spotu nie było, a w sumie fajne miejsce)

Dzięki za pozdrowienia i przy okazji pozdrawiam również kierownika srebrnej 166 LC *** z ramkami, widzianego dziś na Marszałkowskiej :)

PS. jeśli już przyznałaś się do urzędowania w Rzeszowie to na najbliższym spocie obecność obowiązkowa! :P Swoją drogą - może by tak coś zorganizować w któryś weekend? Co Wy na to? Tym razem np. na amfiteatrze PRz (tam jeszcze spotu nie było, a w sumie fajne miejsce)

Ja bym byl bardzo chętny ale w każdy weekend pracuje. Zaś środa, ,wtorek i poniedziałek moge zawsze gdzies podskoczyć ;-)

Srebrną 166 LC z klubowymi widziałem raz w Leżajsku, mrugałem ale nie dostałem odpowiedzi :/

Amortyzatory
Powrót