• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdro dla kierownika srebrnej 159 combi o numerze rejestracyjnym ** GTA32 widzianego koło reala w RZE ;)

Nie! Ta złota to 159 combi -rej GTA32. Z tego co słyszałem włożył do niej kompresor z autodelty.:)

sa 2 z tymi rejestracjami (Rx GTA32) - srebrna i złota, któraś brera chyba też taką rejestracje ma

pozdro dla niebieskiej 156SW widzianej na 4 kolo Debicy - podejrzewam ze to maciek ale glowy nie dam sobie uciac bo blach nie widzialem

u mnie kolo bloku juz 2 razy widzialem czarna 147 z debicy to ktos z forum?
na parkingu przy twardowskiego czesto stoi czarna alfa GT dawniej RLA obecnie RZ ...E jak to kogos z forum to pozdrawiam

pozdro dla niebieskiej 156SW widzianej na 4 kolo Debicy - podejrzewam ze to maciek ale glowy nie dam sobie uciac bo blach nie widzialem

Nooo, a któż by inny oczywiście ze ja;) Sorki mrugnales machnąleś ręką ja zamyślony wracałem z pracy i zdążyłem jedynie rękę podnieśc, bo sie zagapiłem pozdro;)

czy jest dzis w rzeszowie ktos kto nie bedzie o 13 pracowal i pomoze mi w dostaniu sie w pewne miejsce?

Welo, to chyba Ciebie dziś widziałem na skrzyżowaniu witosa tam kolo reala ;D? Ja biały sej, mógłbyć dobry dzwon hahaha :D

ta, no właśnie tak się zastanawiałem czy przywalić i przejechać przed Tobą czy przyhamować, ale ostatecznie przyhamowałem bo zimny silnik jeszcze był :D

Pozdro dla srebrnej 156 SW RZ ***** wyjeżdżającej dziś po 18 z Lotosa w Jasionce, która później mnie wyprzedziła przed Nienadówką i dla dwóch srebrnych 156 widzianych na parkingu koło Auchana (koło 17). Byłem incognito ciemno zielonym Galaxem ojca :D

Amortyzatory
Powrót