• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdro dla czerwonej 156 na klubowych RLA widzianej wczoraj kolo Auchan w Krasnym...

Pozdro dla chłopaków co stali na statoilu w krosnie wczoraj w nocy :D

Własnie że nie jechałem swoim autkiem bo byłem na imprezie u skoczków na lotnichu ale pozdro musi byc :D

Pozdrowienia dla Alfaholika z Brzozowa upolowanego dzisiaj pod Urzędem skarbowym na podwisłoczu w Rzeszowie :)

kini007 dawaj namiar na twoją szkołę. Odwiedzimy tą Babeczkę, zapiszemy do klubu, nawet jak chcesz druknę ostatnie 3 strony z wątku i masz "6" murowaną na koniec. :cool:

Hahaha taa . Wloże jej za wycieraczke wizytówke ,,alfaholicy.org", swoiste zaproszenie, napewno sie ucieszy gdy przeczyta ten wątek :D:D:D:D

A ja pozdrawiam wszystkich użytkowników Alf z nr rej RLE i LBL. Nawet nie macham ani nie mrugam bo nikt nie odwzajemni tego :/

Amortyzatory
Powrót