• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

pozdrowionka dla bezowej 159 lbl widzianej o 15 na skrzyzowaniu kosciuszki/lubelska pomachane z odzewem

czy ktoś z forum jechał wczoraj czarną 156 sw około godziny 17.15 koło nowego świata? :D i pozdrowienia dla srebrnej 156 z ramki widzianej w sobotę rano przy wylocie z Rzeszowa w stronę Świlczy :)

Pozdrowienia dla Wito widzianego w ubiegłym tygodniu w teleexpresie w trakcie podawania informacji nt. batalionu reperezentacyjnego WP jak sobie maszerował z bagnetem na ramieniu:D

czy ktoś z forum jechał wczoraj czarną 156 sw około godziny 17.15 koło nowego świata? :D i pozdrowienia dla srebrnej 156 z ramki widzianej w sobotę rano przy wylocie z Rzeszowa w stronę Świlczy :)

Jeżeli srebrne SW to byc może ja.

To ja pozdrawiam wszystkie alfy mijane dzisiaj od 7 do 14 :D w rzeszowie , machane mrugane ale nic , nie wiem czy moja alfa tak działa że nikt mnie nie widzi :D

Pozdrawiam sympatycznego Kolegę z granatowej Alfy RK..., który dziś pozwolił mi włączyć się do ruchu :) Jeszcze raz dziękuję :D

wielkie pozdro dla kogos kto w niedziele na parkingu tesco podłożył 2 wizytówki alfaholicy :D pod wycieraczkę 156:)

Pozdrowienia dla Pani "Żony Piotra C" widzianej dziś po 15tej na Jałowego.

Ja pozdrawiam Piotra, czyli męża "żony Piotra_C" spotkanego dzisiaj w godzinach wieczornych na osiedlu :)

Jesteście niesamowici! :D Dziękujemy pięknie i również serdecznie pozdrawiamy. :D Agnieszka i Piotr

A ja pozdrawiam kierownika Srebrnej 166ki widzianego dzisiaj na obrońców poczty gdańskiej ok godziny 16
było machnięte i odmachane ;p

Amortyzatory
Powrót