• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla Agnieszki, która jechała dzisiaj po 15:00 przez Mochnackiego i chyba mnie nie widziała :P

Weloo to Twoja Bella stała dziś na Hoffmanowej? Czarne TI SW na białych felgach z klubowymi ramkami> Jeżeli tak to pozdrawiam.

Pozdrowienia dla Agnieszki, która jechała dzisiaj po 15:00 przez Mochnackiego i chyba mnie nie widziała :P

Dziękuję :) Nie tylko Cię widziałam, ale nawet użyłam klaksonu, niestety, dopiero jak Cię minęłam, czyli w ostatniej chwili, więc pewnie nie usłyszałeś :( Pozdrowionka ;)

a ja pozdrawiam ciemną 166 z ramkami na RDE widzianą w niedzielę na skrzyżowaniu w Dębicy koło godziny 18 :) jechałeś od strony rynku :)

Ramka jak ramka, ja mam wcześniejszą wersję z zieloną koniczynką z jednej strony. Tablice siedzą mocno, moje już mają parę lat i nadruk delikatnie "wyblakłszy" czy jak to się tam pisze xD

No ok ale gdzie je można zamówić ew. do kogo pisać w tej sprawie ?? bo powiem szczerze lubie takie gadżety ;)

Dałem link w odpowiedzi na Twój pierwszy post odnośnie ramek, wystarczy kliknąć.

sory kolego nie zaczaiłem <lol> myślałem ze tylko tak napisałeś :P Dzięki wielki ramka już zamówiona ;)

pozdrawiam wlasciciela 156 mijanej za niebylcem
159 WX
wlasciciela 156 RK albo RKR na ramkach stojacej niedaleko kosciola w Rymanowie
oraz wlasciciela ciemnej 147 RZ bez ramek ktora jechala za mna przez podwislocze

pozdrowienia dla 159 sw granatowej chyba bez ramek, widzianej w Rzeszowie koło stadionu resovi w sobotę około 17 :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 156 ze spojlerem widzianej dzisiaj dwa razy na odcinku Rzeszów - Ropczyce, kiedy to do Krakowa jechałem i kiedy już wracałem też się widzieliśmy. Chyba na zjeździe na Wielopole Skrzyńskie.

Pozdrowienia dla "żony Piotra_C" widzianej dzisiaj koło Reala:D ode mnie była łapka i mrugnięcie - koleżanka się zgapiła i zdążyła jedynie zatrąbić:D

Amortyzatory
Powrót