TOMI1983
Nowy
- Auto
- 156 2,0 TS 114KW `98 Azurro Fantasia Met.
dzisiaj rano SCHNNAZZI w biłgoraju oraz pozdrowionka dla srebrnej 156 LUB bodajze widzianej w zwierzyncu /odmachane/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czerwone Mito upolowane dzisiaj o 16 pod Grafficą. pozdrawiam!
Pozdrawiam również Weloo, spotkanego dziś skoro świt na Jagiellońskiej
Dziękuję i również pozdrawiam, ale to było na Wyspiańskiego![]()
tylko ja mam pecha, że nikogo nie mogę spotkaćcały tamten tydzień wielokrotnie przemierzałem rzeszowskie ulice i nic
![]()
Generalnie to jest jakiś "wysyp" Alf w Rzeszowie. Natomiast nie widzę klubowych ramek. Mam okno (w pracy) z widokiem na rondo JP II i dzisiaj to już z 15 samochodów widziałem 156, 166, 147, wczoraj nawet GTV widziałem![]()
we wtorek jeździłem do Włodawy, czyli jak wtorek to tak![]()
Pozdro dla kierowców granatowej 166 RZ upolowanej przed Kolbuszową i czarnej 159 RZ widzianej w samej Kolbuszowej przed 16. Machałem ale reakcji brak.
jutro będę wracał z pracy po 14 to będę machał możesz śmiało jechaćgdybys ok.14 machal to bym Ci odmachal bo jechalem przez kolbuszowa
hehejutro będę wracał z pracy po 14 to będę machał możesz śmiało jechać![]()
To już chyba przeszło do historii, teraz nie ma tyle patroli co dawniej ale są stałe miejsca gdzie można się spodziewać.w kolbuszowej to trzeba uwazac zeby kto inny nie zamachal
Witam, we Włodawie od 14:30 tak mniej-więcej z godzinkę.O której mniej więcej byłeś?? Bo mijałem jakąś firmowym na trasie.
Mnie też się rzadko zdarza![]()