Pozdrowienia dla "żony Piotra_C" widzianej dzisiaj koło Realaode mnie była łapka i mrugnięcie - koleżanka się zgapiła i zdążyła jedynie zatrąbić
![]()
Liczy się to, że jednak zdążyłam zatrąbić
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdrowienia dla "żony Piotra_C" widzianej dzisiaj koło Realaode mnie była łapka i mrugnięcie - koleżanka się zgapiła i zdążyła jedynie zatrąbić
![]()
Pozdrawiam kierowniczkę czerwonej Mito - zapewne żonę Piotra_C, widzianej dziś rano ok godz. 7.10 na ul. Krakowskiej (koło Galerii "Nowy Świat"). Nie zdążyłem odtrabić, pomachać, pomrugać. Czekałem zaspany by włączyć się do ruchu. Chciałem dogonić by pomachać i pozdrowić, ale tylko chwilę jechałem za Koleżanką, bo drogi nam się rozjechały przed rondem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Do następnego razu, może będę miał lepszy refleks
![]()
a ja pozdrawiam ciemną 166 z ramkami na RDE widzianą w niedzielę na skrzyżowaniu w Dębicy koło godziny 18jechałeś od strony rynku
![]()
To moja stara krąży dalej po Dębicy, blachy z ramkami pozostały po mnie. Kierownik nie ma zapewne bladego pojęcia o tym forum![]()
powiedz mi, sprzedałeś ją może komuś z 3go maja?bo tam też widziałem podobną 166 z ramkami i się tak zastanawiałem
![]()
powiedz mi, sprzedałeś ją może komuś z 3go maja?bo tam też widziałem podobną 166 z ramkami i się tak zastanawiałem
![]()
A na jakich blachach ? ;p
bo to moze mnie widziałeś![]()
O proszę też tam byłeś ?Pozdowienia dla Łukasza i Agnieszki (Alfa_lucas) widzianych w Jasiu Wędrowniczku![]()
Kto mi dziś mrugał na trasie Lu - Włodawa ok.godz.14 - czerwona 147 , nr LWL ?oczywiście odmachane
Dzięki, standardowy powrót po pracy.Pozdrowienia dla Ludvigusa, którego widziałem wczoraj ok.17:30 na obwodnicy Łańcuta jadącego w stronę Przeworska.