• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrawiam kierowniczkę czerwonej Mito - zapewne żonę Piotra_C, widzianej dziś rano ok godz. 7.10 na ul. Krakowskiej (koło Galerii "Nowy Świat"). Nie zdążyłem odtrabić, pomachać, pomrugać. Czekałem zaspany by włączyć się do ruchu. Chciałem dogonić by pomachać i pozdrowić, ale tylko chwilę jechałem za Koleżanką :-) , bo drogi nam się rozjechały przed rondem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Do następnego razu, może będę miał lepszy refleks ;)

Pozdrawiam kierowniczkę czerwonej Mito - zapewne żonę Piotra_C, widzianej dziś rano ok godz. 7.10 na ul. Krakowskiej (koło Galerii "Nowy Świat"). Nie zdążyłem odtrabić, pomachać, pomrugać. Czekałem zaspany by włączyć się do ruchu. Chciałem dogonić by pomachać i pozdrowić, ale tylko chwilę jechałem za Koleżanką :-) , bo drogi nam się rozjechały przed rondem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Do następnego razu, może będę miał lepszy refleks ;)

Dziękuję i również pozdrawiam. Walczyłam o przetrwanie, bo pracuję od siódmej, byłam mooocno spóźniona, więc tylko szukałam luki do przeskoczenia i pognania naprzód :D Miłego popołudnia :)

a ja pozdrawiam ciemną 166 z ramkami na RDE widzianą w niedzielę na skrzyżowaniu w Dębicy koło godziny 18 :) jechałeś od strony rynku :)

To moja stara krąży dalej po Dębicy, blachy z ramkami pozostały po mnie. Kierownik nie ma zapewne bladego pojęcia o tym forum :)

To moja stara krąży dalej po Dębicy, blachy z ramkami pozostały po mnie. Kierownik nie ma zapewne bladego pojęcia o tym forum :)

powiedz mi, sprzedałeś ją może komuś z 3go maja? :D bo tam też widziałem podobną 166 z ramkami i się tak zastanawiałem :)

powiedz mi, sprzedałeś ją może komuś z 3go maja? :D bo tam też widziałem podobną 166 z ramkami i się tak zastanawiałem :)

Nie, poszła na rzeszowską. Chyba ze to inna ale ciemny kolor, ramki i blachy dębickie pasują pod mój poprzedni pojazd.

Widziana szara 156 SW na ramkach w walentynki na miasteczku akademickim koło przychodni ok. 18 :)
a dzisiaj na trasie Lublin-Nałęczów (może czyta to kierownik) zielonej 145 1.8 TS. na ramkach jakiegos funklubu ar. Ładnie się rozpędziłeś ale jednak z naszym swiftem sport szans za dużych nie było :) pozdro!

Kto mi dziś mrugał na trasie Lu - Włodawa ok.godz.14 - czerwona 147 , nr LWL ? :cool: oczywiście odmachane

Pozdrowienia dla Ludvigusa, którego widziałem wczoraj ok.17:30 na obwodnicy Łańcuta jadącego w stronę Przeworska.
Było juz ciemno, ruch duży i zauważyłem Cię w ostatniej chwili:P NIe machałem, nie mrugałem, ale na CB pozdrowienia wysłałem - nie wiem czy doleciało:P
Ja śmiagłem małą terenówką ciemnozieloną:)

15 lutego o godzine 14 30 w Sanoku widziana piękna czarna 159 w kombiku oczywiście na Ramkach i blachach Rzeszowskich

@edit: sprawdziłem blachy i już wiem że to był weloo :) pozdro! :)

Pozdrawiam wszystkie alfice widziane na trasie Dębica-Sędziszów-Kolbuszowa-Stalowa Wola i Stalowa Wola-Rzeszow,a zwlaszcza dwie Alfy w Stalowce na jednym parkingu obok takich niezbyt ladnych garazy(granatowa troszke zaniedbana 164 i zielonkawa/oliwka Crosswagon) chyba ulica Słowackiego,niedaleko ul. 1 Sierpnia.Pozdrawiam tez Pania wsiadajaca do czarnej 159 SW pod Millenium w Rzeszowie.

A ja pozdrawiam kierownika granatowej 159 która wczoraj koło 19 jechała z Kolbuszowej w stronę Mielca oraz kierownika ładnej czarnej 147 1.6 TS na blachach RDE widzianej przed chwilą w Kolbuszowej koło PKS.

Amortyzatory
Powrót