Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wydaje mi się czy odbiegamy lekko od tematu ?
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
wkamil - żałuję, że odpowiedziałem na pytanie z czego bierze się uraz. KOMPLETNIE nie zrozumiałeś. Nie mam zamiaru z Tobą polemizować, bo i tak wszystko wuesz lepiej. Nie wiem po co w ogóle pytałeś.
Co nie zmienia faktu, że to nie blachy a kierowca jest zły.
Ja osobiście zachowuję wzmożoną czujność jak widzę ESI. Szczególnie jak kieruje starszy pan. A Tobie podałem jeden z przykladow stereotypu, który da się spotkać na mieście. Poza tym napisałem Ci, że ESI często słabo radzą sobie z jazdą w dużym ruchu i często fatalnie parkują. Mam i naklejam karne kutasy. Poza tym pisałem żebyś nie brał tego do siebie. Tego też nie zrozumiałeś. Poza tym lepiej wiesz ode mnie kogo spotykam na mieście i jak jeździ i wmawiasz mi, że ja na coś narzekam. A ja tylko odpowiedziałem na Twoje pytanie. Poza tym napisałem, że wszyscy odwalają a szczególnie kobiety ale tę część posta złałeś ciepłym moczem a zamiast tego się do mnie dowaliłeś. Pozdrawiam!
Hehe to ja ze 3-4 dni temu mijałem 156 w Andrespolu. Machane było
I rozumiem, że przez te wszystkie lata i w Łodzi i Warszawie i co rusz w innych miastach spotykasz auta ESI z cwaniaczkami co nie umieją, a udają lepszego? Przykro mi, ale statystyka nie jest po Twojej stronie.
BAJON podpadles mi...P.S. Odwalają wszyscy kierowcy. Najgorsze są kobiety pod tym względem. Niestety ale taka jest smutna prawda. Jak wsiądą do samochodu to odcina im mózg. A
Zachowaj sobie te uwagi dla źle parkujących, ok?wkamil - skończ już, bo nikt osobiście do Ciebie nic nie miał a zachowujesz się jak sfochowany gówniarz.
A Ty nie pouczaj mnie co mam robić![]()