Bajon
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm Sky View, wcześniej Alfa Romeo 156 SW 1,9 JTD M-jet
Ja też 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No ja jak widzę, że są ramki to zawsze macham. Jak nie ma to nie macham, ale i tak obserwuję zachowanie kierowcy w razie czego![]()
To moja zapewne, bo akurat w tym tygodniu tam pracuję...Ładna 156 widziana dzisiaj zaparkowana na Kościuszki. Na ramkach Alfisti![]()
wkamil - wielu kierowców spoza Łodzi jeździ fatalnie po mieście. Fatalnie też parkują. Przeważnie też młodzi kierowcy z małych miejscowości podchodzą pod stereotypy - glof 3, 4 łysych na pokładzie, głośna muza i król szosyNie bierz tego do siebie ale pytałeś skąd się bierze taka opinia
- - - Updated - - -
P.S. Odwalają wszyscy kierowcy. Najgorsze są kobiety pod tym względem. Niestety ale taka jest smutna prawda. Jak wsiądą do samochodu to odcina im mózg. Ale częściej odwalają Ci, którzy do miasta przyjeżdżają gościnnie. To normalne.
Z braku umiejętności jazdy po czyms większym niz Sieradz i cwaniakowania przy tym na drodze. Coś w stylu, nie umiem, ale i tak będę udawał lepszego.A ten uraz to wynika, z całym szacunkiem, z czego?
Natomiast co do Łodzi, to typowe wielkomiejskie traktowanie przyjezdnych z góry. Ja, ja, ja, mój pas jest najmojszy i cię nie wpuszczę, ale za to za chwilę wymuszę na innym to samo, czego odmawiam tobie, bo ja mogę, a ty nie. Niestety, tak to widzę.
I rozumiem, że przez te wszystkie lata i w Łodzi i Warszawie i co rusz w innych miastach spotykasz auta ESI z cwaniaczkami co nie umieją, a udają lepszego? Przykro mi, ale statystyka nie jest po Twojej stronie.Z braku umiejętności jazdy po czyms większym niz Sieradz i cwaniakowania przy tym na drodze. Coś w stylu, nie umiem, ale i tak będę udawał lepszego.
Po Łodzi jak juz wspomnialem jeździłem dużo, kilka lat po Warszawie i co rusz po innych dużych miastach. O dziwo w każdym z nich mając obce rejestracje byłem czesto traktowany lepiej niż wsiadajac do samochodu na miejscowych blachach. W Łodzi wielu narzeka na EZG i ESI, i wcale sie nie dziwię.
W każdym razie polecam pojeździć po Trójmieście. Tutaj na miejscowych blachach mało kto cwaniakuje, nikomu sie nie spieszy, a obce rejestracje sa traktowane bardzo dobrze - zawsze Cie ktos wpuści, zrobi miejsce etc.
Wydaje mi się czy odbiegamy lekko od tematu ?
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka