Widziany/Widziana

Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 159 SW, z ktorym mijalem sie przed momentem na Wróblewskiego

Pozdro dla kolegi ze 156 widzianego w Budziszewicach ok 17.00 ;) ciekawie wyglada ten lakier.

Wysłane z mojego GT-I9300

Pozdro dla kolegi ze 156 widzianego w Budziszewicach ok 17.00 ;) ciekawie wyglada ten lakier.

Wysłane z mojego GT-I9300

Witam. Również Ciebie widziałem. Lakier to Verde Amazzonia. Pozdrowienia. :)

Wczoraj około 21 na skrzyżowaniu Rzgowska Broniewskiego zdaje się że widziałem Zeb'a w GTA.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj około 21 na skrzyżowaniu Rzgowska Broniewskiego zdaje się że widziałem Zeb'a w GTA.

Zdawało Ci się :D Siedziałem w domu z dziećmi akurat ;) Czyżby nowa GTA w Łodzi?

Pozdrawiam kierownika białej 147 na Pietrynie przy Czerwonej/Milionowej, oraz kierowniczkę szarej 156 na ramkach na Nawrot.
Obie między 16-17 :)

Kurcze tak się pomylić, ale wyglądała identycznie. Może ktoś przejazdem. Sprawdź może czy Twoja stoi jeszcze tam gdzie powinna ;)

Kurczę z czarnymi kołami ? Moja stoi pod domem, sprawdzałem :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowiona dla Bajona przyłapanego przy Koperniku ok 17.30. Wielki brat patrzy :)

pozdro dla kolegi z białej 156 fl SW mijanego w Pabianicach na Partyzanckiej

pozdrowienia dla Kierownika ciemnej 159 widzianego wczoraj po 16 na Śląskiej - mijaliśmy się tocząc się w korku :)

Pozdro dla kierowniczki srebrnej 147 nr EL widzianej przy kosciele sw. Teresy, i szarej 147 ELW na brzezinskiej oba okolo godziny 14:20

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kolegi z ciemnej 147 rej. PNE widziany w bełchatowie.

Wysłane z mojego SOUL przy użyciu Tapatalka

159 2,2 jts stojące na obcych blachach pod tesco na bałutach to ktoś z forum ?

Pozdro dla Zeba widzianego dziś w Zgierzu ok.17.00

Amortyzatory
Powrót