Widziany/Widziana

Dobra dobra - po prostu felgi namierzyłeś :)

Pozdrowionka dla... no właśnie. Nie pamiętam nicka. :P Przepraszam! Czarna 159 dziś koło południa na Tomaszowskiej.

Pozdrowienia dla kierownika AR147 na klubowych blachach ETM w Kluczborku ok. 17.10 dziś - chyba nie zdążył machnąć :)

pozdrowionka dla czarnego mito EL 424.. którego mijałem dziś na zamenhofa ok 20,45

a czyja to 147 czarna ELW w andrespolu stoi co dzień na parkingu za polo???

pozdrowienia dla właścicielki czarnej 156 w kombi, mijanej dzisiaj ok 14 na drodze do Piotrkowa Trybunalskiego, za miejscowością Stobnica / Paskrzyn. Ramek nie było, rejestracji nie pamietam ale kto by tam się skupiał na rejestracji jak za kierownicą fajna brunetka w czarnych okularach :) (mam nadzieje, że z tym kolorem włosów nie spale :D ). Ja śmigałem czarna 147 na KPR, ale pewnie na tamtej trasie żadnej innej alfy nie widziałaś, przynajmniej ja tamtędy dość często jeżdżę (piotrków - paskrzyn - włoszczowa) i jeszcze alfy nie widziałem :) GORĄCE POZDROWIENIA !

Pozdro dla czarnej 159 SW z klubowymi ramkami widzianej wczoraj na rondzie lotników około godziny 10 :)

Pozdrowienia dla czarnej 147 na klubowych ramkach ,którą mijałem na Partyzanckiej w Pabianicach - nie zdążyłem odmachać gdyż rękę miałem zajętą:call: ;)

Pozdrowienia dla srebrnej 156 przed fl sedan widzianej wczoraj na łaskiej przy lidlu ok godz 16 ;p nie machane bo co będę ze skody machać ;p

A kto wczoraj był na parkingu Manu od strony Leroy Merlin? Alfa 156 SW po FL, ciemny kolor, tablice zaczynały się od GD ... dalej nie pamiętam :)

A kto wczoraj był na parkingu Manu od strony Leroy Merlin? Alfa 156 SW po FL, ciemny kolor, tablice zaczynały się od GD ... dalej nie pamiętam

Wszystko by się zgadzało, ale ja nie mam GD :P

Pozdrowienia dla Mariuska i jego 159 sw, która stała dzisiaj przy manu od strony ochrony :P

A kto dziś po południu między 17 a 18 stał 159 na Lubelskiej? No i 156 mijana na al. Hetmanskiej w tym samym czasie.

Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2

A ja dzisiaj widziałem Zeba na Radwańskiej. jechałem e39 combi, łapka poszła i światełka, ale szukał czegoś akurat w radiu chyba :D

Amortyzatory
Powrót