tankowanie + McDonald bo bliskoHehe. Możliwe. Tankowalismy z Asią jej Corse bo jechaliśmy Funie moją zawieść do doktora.a Ty gdzie byłeś? Bo nie zauważyłem.
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tankowanie + McDonald bo bliskoHehe. Możliwe. Tankowalismy z Asią jej Corse bo jechaliśmy Funie moją zawieść do doktora.a Ty gdzie byłeś? Bo nie zauważyłem.
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
leciałem w stronę ronda solidarnościHehe. Możliwe. Tankowalismy z Asią jej Corse bo jechaliśmy Funie moją zawieść do doktora. a Ty gdzie byłeś? Bo nie zauważyłem.
Pozdrawiam kierownika 159ki, który jechał wczoraj za mną od ronda lotników aż do rzgowskiej.
Również pozdrawiam, ale chyba Ci się ulice pomieszały bo po 17 jechałem Uniwersytecką i poźniej skręciłem w Jaracza. Niestety Cię nie widziałemPozdrowienia dla Artura wyjeżdżającego z Rewolucji na Uniwersytecką dzisiaj ok 17
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 nr EBR, który wpuścił mnie dzisiaj przy koperniku![]()
ja tamtędy jadę z Ciołkowskiego żeby ominąć korekA dzięki i też pozdro. Często tamtędy jeżdże jak coś więc do usług![]()
zielona 145 to ja, pozdro ;P145 jasno zielona widziana dziś na zachodniej koło 13. Widziałem też 156 Zeba na Tuwima![]()