Widziany/Widziana

Pozdro dla Artura który stał na wróblewskiego i chyba rozmawiał przez tel ,jechałem audi więc mogłeś mnie nie zauważyć:D

Czy to byłem ja to nie wiem, tak szybko ta Alfa pomyka

puszczone smarkiem z nosa

A ja pozdrawiam kierownika niebieściutkiej 156 SW, mijanego na Paderewskiego/Rzgowska.
P.S. Mam nadzieje, że się odezwie i powie czy to kolor z normalnej palety czy sam coś świetnie dobrał :)

Czy wy też tak macie że kierowcy Alf się pozdrawiają podczas mijania :-) jeżdżę alfa od 2 miesięcy w sobotę kierownik srebrnej 156 mnie pozdrawiał na drodze konstantynów-pabianice a wczoraj w łodzi na Żeromskiego kierowca czarnej 156 jak by nie było miłe to :) moja została wczoraj oklejona lepka klubową także wypatrujcie srebrnej 156 2.0

Egon - tak, machamy łapkami sobie, wpuszczany i pomagamy na drodze.

czy jakaś giulietta z łodzi nie zapuściła się w małopolskie tereny a dokładniej ok godziny 22, 21 marca widziana w Łużnej na drodze Jasło/Gorlice-Tarnów.

Pozdro dla srebrej 156 EL...NL z ramkami która stała dzisiaj pod manufakturą ok.15

Pozdrawiam czarną 147 Ti blachy EBR która jechała dzisiaj Brzezińską ok.11

Pozdrowionka dla czarnej 156 sedan z dymionymi lampami i ramkami klubowymi

Zeb nie byłeś przypadkiem dzisiaj w przedziale 17-18 147 GTA pod Realem na JP II stał chyba jakiś stary samochód przy GTA ale nwm czy to Ty

Tak to ja :) A ten stary samochód to FSO Warszawa ;)

A co to za piękna, czarna 156 SW stała dzisiaj koło mnie w Galerii :)?
Co prawda nie miała chyba klubowych ramek, ale ładnie przykleiła się do mojej ślicznotki ;) Jest może na forum?

Pozdrawiam dwie 147 na ramkach widziane parę dni temu na Pomorskiej

Pozdrowionka dla kierownika 156 1.9 JTD 16v EL 344... za którą stałem wczoraj na światłach na Jana Pawła/Obywatelska.

Pozdro dla dobrego, z którym spotkaliśmy się dziś na Włókniarzy, między Wróblewskiego a Obywatelską. Pomachane, odmachane :)

Bajon również pozdrawiam i dzieki za machanie.
Następnym razem nie szalej tak przed fotoradarem :-)

Amortyzatory
Powrót