Widziany/Widziana

Pozdrowienia dla czarnej 156, która minęła mnie dzisiaj na przejeździe kolejowym przy tuszyńskiej około godziny 8 :)

nie to nie bimsky...

P.S pozdrowienia dla 156 widzianej dziś rano na Ketlinga (janów) kolega machał, nie widziałem dziewczyna mi powiedziała że machał ktoś do mnie z 156....zajęty byłem Oplem Tigrą który wyprzedzał mnie prawym pasem

Pozdro dla Largo który stał wczoraj pod Galerią ok.13

Damian156JTD, nie Ty dziś stales po południu na Praskiej przy Przybyszewskiego?

Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2

A mi Twoja 156 chyba dzisiaj śmignęła na BP przy Matce Polce tak mi sie wydaje ;p

A i komu machałem w piątek ok godz 17 na ul 3 maja przy salonie Mazdy/Peugeota/Fiata/Selgrosie na Pabianickiej ? Srebrna 156 na łódzkich blachach ramkach i scudetto pomalowanym na czarno ?

Ostatnia edycja:
Kto leciał w piątek po południu przez młynek czarną 147? No i wczoraj koło południa Artur na Przybyszewskiego. Machane było. :P

Pozdrowienia dla czarnej 147 nr EBR widzianej dzisiaj na politechniki przy wróblewskiego ok 17 15 :)

Wgl, to pozzdro dla zeb'a który wczoraj albo przedwczoraj skręcał z Nawrotu w Przędzalnianą , ja byłem Audi więc...:D

Sorki Damian, nie widziałem Cię. Może mrugnij mi następnym razem :)

A potem sie będziesz zastanawiał o "uj" chodzi temu gościowi w Audi ;p ja to zeba auto co poniedziałek w zasadzie widuje na rogu tuwima/kilińskiego :cool:

a często przejeżdża się tamtędy...choć dalej niewygodnie :D.. i nieraz mówiłem a alfa( z reszta zawsze tak mówię jak alfa jedzie na co dziwnie reagują osoby które ze mną jadą..) Ale fakt ciekawiło mnie czy o ktoś od nas czy tylko tablice ma po poprzednim właścicielu ;)

Amortyzatory
Powrót