• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

pozdro dla kierowcy bialej julki za ktora chwile jechalem po Bandurskiego i zostalem na czerwieni zanim zdazylem sie rozpedzic ;)) na moje wytlumaczenie - wiozlem Mame z tylu, nie chcialem ani zbytnio sie rozpedzac ani tym bardziej smignac na czerwonym :) a szkoda bo rzadko kiedy jest okazja sobie pobrykac wspolnie. Do nastepnego :)

Pozdro dla kierowcy 156 widzianej w Łodzi na milionowej w okolicach 15:40 ;)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam czarną 159 dzisiaj na Krzemienieckiej (?) ok 15

Pozdrawiam czarną GT z różowymi zaciskami widzianą pod C.H. Piaski. :D

SliwusBuu - drań :>
Pozdrowienia dla 156 SW spotkanej w sobotę koło 19:30 na światłach na Włókniarzy przy Długosza, była na ramkach Alfaholików na tablicach ELE.

Pozdrowienia dla szarej 147 na ramkach widzianej w Bełchatowie w okolicy bloku 113

a ja pozdrawiam szczęśliwego posiadacza poliftowego 156 V6 (EL, na ramkach Alfaholików) widzianego dzisiaj na rogu Zachodniej/Zielonej ok 15:30

Pozdrowienia dla 159 na ramkach mijanej wczoraj na Wyszyńskiego w Bełchatowie, było machane :-)

PozdrawiaMy! :o
5.jpg

Pozdrowienia i podziękowania dla ciemnej 147 na ramkach za wpuszczenie na Krakowskiej:)

Pozdrowienia dla SliwusBuu, stałeś wczoraj na wyjeździe z carefoura ale ciemno już było i nie widzieliście chyba jak wam z Ewą machaliśmy ;)

Oooo, nie poznaliśmy Waszej Alfy. :D Jak będziecie znów w pobliżu, to dajcie znać. Zapraszamy na jakieś piwko ;)

Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw 1.9 widzianej na autostradzie dziś rano w okolicy ciechocinka od czarnej 159. Wymień kolego prawą przednią żarówkę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót