Widziany/Widziana

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 widzianego dzisiaj około 15:00 przy ulicy Nieszawskiej. Odmachałem ale nie wiem czy było widać.

Pozdro dla kolegi w rudej 147 po lifcie na Kilińskiego na wysokości lukoil późnym popołudniem ;-) widzialem, ale trochę za późno odmachałem :D

156SW na toruńskich blachach

pozdro dla kierownika/kierowniczki 166 na EBE... widzianej 26 około 16.00 pod Galerią w Bełchatowie... stałem obok :)

Dobra, przyznać się kto dziś jechał koło Lublinka koło 17:40 niebieskim Spiderem na ramkach Alfisti Łódź ?

pozdro dla kierownika czerwonej Brery na ramkach na EL.. widzianej dzisiaj koło 18 w Bełchatowie na parkingu os. Dolnośląskie ....

Pozdro dla Piotrka z czarnej 147 z Koluszek mijanego dziś w Gałkówku

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Wpuściłem dziś na Zgierskiej srebrne 147 z kleksem na pupie. Nie wiem czy mnie widziałeś/aś :)

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 156 na ramkach alfisti jechaliśmy wczoraj Limanką w stronę Zgierskiej :)

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 156 na złotych felgach,który dzisiaj jechał koło 16tej trasą Łódź-Górna,Demokratyczną,Rzgowską i Kurczaki.

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 156 na złotych felgach,który dzisiaj jechał koło 16tej trasą Łódź-Górna,Demokratyczną,Rzgowską i Kurczaki.
Dzieki. Rowniez pozdrawiam. Twojej Alfy jakoś nie widzialem....
Ja pozdrowie kierowcow z Alfy 147 parkujacego na Tuwima rej EPI oraz 156 parkujacego przy przedszkolu na Kosciuszki (obie na rameczkach klubowych)

R156 nie mogłeś mnie widzieć bo jechałem za Tobą w kamuflażu :) czyli białym VW transporterem T5.
Pozdrawiam.

Ja też pozdrawiam R156 z parkingu pod EC1 ;)

Pozdrowienia dla kierownika mijanej dziś na Obywatelskiej srebrnej 156? ... chyba 156 bo tak się zagadałem że tylko mi jakoś ramki mignęły.

Pozdrowienia dla kierownika mijanej dziś na Obywatelskiej srebrnej 156? ... chyba 156 bo tak się zagadałem że tylko mi jakoś ramki mignęły.
oj chciałbym żebym to był ja, ale póki co moja ma remont silnika, ale przy okazji pozdrawiam czarna GTV widziana jakiś czas temu w andrespolu :)

Wysłane z mojego 6039H przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czerwonej 159 ti w sedanie ... ciekawe kto to ;) ... spotkanej dzisiaj na złotnie.

@Alfoto również pozdrawiam aczkolwiek chyba nie widziałam :)
i pozdrawiam Alfistkę w 156 widzianą w tym tygodniu na Manewrowej na rameczkach

Czoorne Gtv :)

Amortyzatory
Powrót