JCK
Nowy
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 widzianego dzisiaj około 15:00 przy ulicy Nieszawskiej. Odmachałem ale nie wiem czy było widać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdro dla kierownika czerwonej Brery na ramkach na EL.. widzianej dzisiaj koło 18 w Bełchatowie na parkingu os. Dolnośląskie ....
Dzieki. Rowniez pozdrawiam. Twojej Alfy jakoś nie widzialem....Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 156 na złotych felgach,który dzisiaj jechał koło 16tej trasą Łódź-Górna,Demokratyczną,Rzgowską i Kurczaki.
oj chciałbym żebym to był ja, ale póki co moja ma remont silnika, ale przy okazji pozdrawiam czarna GTV widziana jakiś czas temu w andrespoluPozdrowienia dla kierownika mijanej dziś na Obywatelskiej srebrnej 156? ... chyba 156 bo tak się zagadałem że tylko mi jakoś ramki mignęły.
[emoji1] Dziękuję i też pozdrawiam!Pozdrowienia dla czerwonej 159 ti w sedanie ... ciekawe kto to... spotkanej dzisiaj na złotnie.