Widziany/Widziana

Pozdro dla oramkowanej ar159 EBE 6X stojącej pod Carrefour

Wyklepane Hammer AXE

Pozdrowienia dla Zeba i jego 147 Carabinieri widzianego dzisiaj na rzgowskiej przed 10

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Świąteczne i serdeczne pozdrowienia dla oliwkowej (~?) 166 2.5 V6 na EBE :D Rozruszałeś trochę trasę Czewa->Piotrków :D Pozdrowienia z goniącej 156 :D

Pozdrowienia dla imprezowicza z czarnej 159 spotkanego w niedziele na parkingu Konstancji.

pozdro dla ciemnej alfy kombi 159 skręcającej przedemną z lutomierskiej w zachodnią bez kierunku

P.S od dziś będę również lepiej widoczny alfa oklejona klubowymi ;)

Wczoraj widziana oramkowana czarna 156SW w Łodzi ok godz. 19:30 w okolicy ICZMP, na tablicach EKU. Pozdro rownież z czsrnej 156SW

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla pary jadącej wczoraj około 15 czarną alfą (159?) Na rejestracjach Elc. Jechaliście za mną kawałek na trasie 92, skręcając na Kutno. :)

Pozdrowienia dla Zeba i jego 147 Carabinieri widzianego dzisiaj na rzgowskiej przed 10

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Thx, ja nie widziałem :)

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierownika 156 oramkowanej, który wypatrzył mnie i pomrygał awaryjnymi na A1 między Piotrkowem a Łodzią.
Czarna 159 SW na duolightach:)

pozdrowienia dla oramkowanej 159 widzianej wczoraj w rannych godzinach mijającej mnie na rondzie solidarności

pozdro również dla kierowcy 156 jadącego przedmeną w dniu wczorajszym na trasie KNZ - Lutomiersk

oraz dziś widzianych dwóch srebrnych 156-ek

Pozdrowienia dla Alfisty z 156 (rej. NDZ...) z klubowymi ramkami spotkanego dzisiaj około godziny 8:00 przy stacji paliw w Andrespolu. Kierowca czarnej 147.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 159 w sedanie na ogólnopolskich ramkach, z którym cisnęliśmy około 17 po Piłsudskiego! :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 SW z którą jechaliśmy dzisiaj koło 12-13 autostradą z Warszawy do Łodzi

Amortyzatory
Powrót