• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

Pozdro dla srebrnej 156 na rej. CIN... widzianej w czwartek około 22 na Rokicińskiej :D
Czarna Gtv. ;)

Pozdrowienia dla kierownika 159 sw zaparkowanej dzisiaj pod tesco widzew ok 15.

pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czerwonej Brery widzianej pod Galerią Olimp w Bełchatowie we wtorek koło południa.

Pozdro dla 159 epd na drodze do wartkowic z poddębic. Jechałem za tobą w pastuchu kolegi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla "Carabinierii" którego przepuściłem koło 13.00 na skrzyżowaniu ulic Piłsudskiego i Niciarniana ( jechałem drynką ) . Oj jak ona pięknie brzmi.

Heh Dzięki :D tak się właśnie zastanawiałem cóż to za uprzejmość :)

Pozdrowienia dla srebrnej Gtv na ELW widzianej w Andrzejowie pół godziny temu :D i czarnej GT widzianej wczoraj również na Rokicińskiej
Czarna Gtv :D

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej AR159 w sedanie wyprzedzanej dzisiaj na S8 przed rozjazdem na S8 i S14. Było mrugane awaryjkami :)

Pozdrawiam R156 widzianego na Nawrot w środę bodajże :D

Pozdro dla Alfy na numerach EL widzianej w Zgierzu kolo Mc w okolicach godziny 21 ;)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla 156 srebrnej widzianej w sobote i niedziele na Młynku w Tuszynie :)

Pozdro dla brodacza w srebrnej 9-tce sedan spotkanego dzisiaj na Rokicińskiej po 16-stej.
Wydawało mi się, że z tyłu były ramki alfaholików. Było machane :)

Pozdrowienia dla kierownika szarej 159 zaparkowanej w Przedborzu na górce

Pozdrowienia dla kolegi R156 widzianego wczoraj rano na Politechniki. Tak, to ja Cię wpuściłem przed zwężką przy budowie PŁ.

Amortyzatory
Powrót