Widziany/Widziana

A jaki ten Cross? :)
Jeden z Klubowiczów Lancia Klub Polska zanabył drogą kupna właśnie CrossWagona ;)

To jestem ja :)
Autko już prawie doprowadzone do stanu należytego, pozostał jeszcze nowy soft, bo poprzedni właściciel najprawdopodobniej przesadził z programem i dymi na czarno przy dodawaniu gazu. Autko sprawdzone w dawnym Lancia Team i na 95% wina skopanego softu. Czekam aż przyjedzie znajomy z hamownią , który zajmuję się programami i naprawi czyjąś nadgorliwość :) Jak się ogarnę z czasem to opiszę samochód i wszystkie naprawy. Na razie jestem z Alfy bardzo zadowolony i oby tak było dalej.

Pozdrawiam czerwoną GT 9up1 jadącą Maratońską.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Giulietty na blachach ERW i rameczkach widzianej na światłach w Rawie Maz. obok LO. Byłem za tobą :)

Pozdrowienia dla kolegi ze 147 za którą chwile śmigałem przez Łódź koło 17:30, machane było :) ładnie Ci się zbiera autko!

Aaaa, właśnie :) zapomniał bym, podrawiam Panią kierowcę czerwonej 147 kierującą w czerwonych rękawiczkach swoim pojazdem. Fajnie i zaskakująco to wygląda :cool:

170413-widziany_widziana-snapshot_1.jpg

Załączniki

• Snapshot_1.jpg
    Snapshot_1.jpg
    106.6 KB · Wyświetleń: 284
Pozdrawiam czarna 147 w okolicy Justynowa. Migane było. Cos dymi Ci fura mocno :)

Pozdrowienia dla pani z czerwonej Giulietty, która wczoraj jechała za mną, a potem przede mną od Pomorskiej do Ronda Solidarności.
Sądząc po stylu jazdy chyba zostawiła w domu żelazko na gazie ;)

dziś widziana na Narutowicza ołówkowa Brera Spider na blachach ETM

Wczoraj trafiłem 'trójkę' :) Najpierw czarna 147 przy Białym Kościele, potem czarna 159 1,9 jtd na Paderewskiego (pomachane) a potem złota (taka jak moja) 156 na telefonach na błachach chyba Toruńskich na Obywatelskiej (skręcała w Jana Pawła). Pozdro!

Edit: wszystkie na ramkach AH.

Również pozdrawiam Panią w czerwonej 147, pomachane na Dąbrowie... Następnie złota 147 FL przy Politechniki.
Wszystkie oprócz mojej GT na ramkach :/

Jeśli 147FL rudo-miedziana i widziana po 20 to chyba moja :-)

Taka ciekawostka, jeżdżę dwiema alfami prawie dwa lata i nigdy nie spotkałem kogoś kto by mnie pozdrowił lub abym ja pozdrowił kogoś kto tu zagląda :)

Oczywiscie :) z przodu jak i z tylu, mam nawet naklejke alfahikow z boku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla kierowcy niebieskiego Spider'a kabrio widzianego wczoraj na Porzeczkowej :cool:

Taka ciekawostka, jeżdżę dwiema alfami prawie dwa lata i nigdy nie spotkałem kogoś kto by mnie pozdrowił lub abym ja pozdrowił kogoś kto tu zagląda :)
Hmmm ja jezdze ponad rok i mam to samo...ale nie mam ramek:rolleyes: niedlugo bede miala ale z kolorami wloskiej flagi:P

Ramki Alfisti już zamówione. Bedą w przyszłym tygodniu :)

Juz za pózno:( z wloska flaga czekają na założenie

Amortyzatory
Powrót