• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

Kto parkuje niebieską GTV prawie codziennie na stacji benzynowej przy Eklerku na Inflanckiej?

Pozdrowienia dla Alfaholików parkujących dziś przy Zbaraskiej 2/4 czarnej 159SW oraz czerwonej 147, a także dla kierownika białej Giulietty na Strykowskiej w okolicach 16.00 od występującej gościnnie w Waszych stronach czarnej 156SW z WWL :)

a ja pozdrawiam kierującą czarną AR GT na felgach Blackline, blachy EL, ramki klubowe. było to ok. 20 i w zasadzie jechaliśmy razem od Wróblewskiego/Politechniki do ronda Kaczeńcowa/Lniana :D

Pozdrowienia dla Alfaholików parkujących dziś przy Zbaraskiej 2/4 czarnej 159SW oraz czerwonej 147, a także dla kierownika białej Giulietty na Strykowskiej w okolicach 16.00 od występującej gościnnie w Waszych stronach czarnej 156SW z WWL :)
Pozdrawiam również. Właśnie się zastanawiałem któż taki się pojawił. Czarna 159sw i czerwona 147 to moje. Swoją drogą to wczoraj na moim osiedlu był jakiś najazd Alf. Jak dobrze pamiętam to co najmniej 10 widziałem.

Pozdrowienia dla szarej 147 z ramki stojącej pod Biedronką na Wyszyńskiego oraz czerwonej GTV'ki jadącej za mną w kierunku Zdzieszulic.

Pozdrowienia dla ciemnej 156 FL na blachach GKS widzianej w poniedziałek w okolicach Strykowa

Pozdrawiam Kierowcę czarnej Alfy widzianego wczoraj na Rzgowskiej około 17. Piękny Spider :)
168047-widziany_widziana-20150527_170449.jpg

Załączniki

• 20150527_170449.jpg
    20150527_170449.jpg
    102.8 KB · Wyświetleń: 389
Ostatnia edycja:
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 mijanej w Koluszkach na osiedlu przy ManiaStudio

Pozdrowienia dla kolegi 156 co prawda z zeszłej soboty ale :)
attachment.php

Załączniki

• IMG_1214.jpg
    IMG_1214.jpg
    159.9 KB · Wyświetleń: 370
Pozdrowienia dla kierowcy brązowej 159 na klubowych ramkach, który parkował w Wieruszowie kolo samolotu około godziny 18:30 w sobotę :D

Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 z klubowymi ramkami i tablicami EPA...... widziany dziś parę minut po 17 na skrzyżowaniu ul. Zachodniej i Próchnika

Pozdrowienia dla wczorajszego "konwoju" składającego się z czarnej Brery i bordowej 156 jadącego około godz. 19 Palki/Telefoniczna/Tamka/Pomorska.

Pozdrawiam czarną GT jadącą Maratońską około 8:50 rano, na ramkach Zbynio Team.

A ja pozdrawiam czarną 159 zaparkowaną wczoraj na ul Proletariackiej.

Pozdrawiam grafitową 156 SW zaparkowaną na ul Kilińskiego dziś ok godziny 10 :)

Amortyzatory
Powrót