Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrawiam również. Właśnie się zastanawiałem któż taki się pojawił. Czarna 159sw i czerwona 147 to moje. Swoją drogą to wczoraj na moim osiedlu był jakiś najazd Alf. Jak dobrze pamiętam to co najmniej 10 widziałem.Pozdrowienia dla Alfaholików parkujących dziś przy Zbaraskiej 2/4 czarnej 159SW oraz czerwonej 147, a także dla kierownika białej Giulietty na Strykowskiej w okolicach 16.00 od występującej gościnnie w Waszych stronach czarnej 156SW z WWL![]()
Czyżby Komunie w pobliskim kościele przyciągnęły nie tylko mnie?Swoją drogą to wczoraj na moim osiedlu był jakiś najazd Alf. Jak dobrze pamiętam to co najmniej 10 widziałem.
Pozdrowienia dla kevasa widzianego dzisiaj ok 14 przy salonie Łopla na Pabianickiej![]()