Widziany/Widziana

Skórę czarną też bym wymienił na bordową ;)

pozdrówki dla Ronisize - zakupy na Bałuckim się udały?
oraz dla widzianego przed chwilą na Niciarce kierownika w czerwonej(bordowej) AR156, który pomachał nam łapką ;)

pozdrówki dla Ronisize - zakupy na Bałuckim się udały?
oraz dla widzianego przed chwilą na Niciarce kierownika w czerwonej(bordowej) AR156, który pomachał nam łapką ;)

A dziękuje, udały się :P Miałem szczęście bo nie było gdzie w ogóle zaparkować :P chociaż ten gość co stał Fabią obok to był mistrz parkowania :P Pozdrawiam

Jeżdżąc dzisiaj po Widzewie w niedalekiej odległości mijałem aż trzy zaparkowane 159.
1. Jasnoszara sedan, która zawsze stoi w okolicach SP 34. (ramki może AH, ale nie zauważyłem czy na pewno takie)
2. Szara SW 2.4 jtdm, stała na Lermontowa (bez ramek)
3. Czarna SW na Wujaka (chyba ramki alfistilodz)

Dziś ok 15 na Zamenhofa widziana Alfa 156 SW zeba ;)

To pozdrów żonkę ;)
Swoją drogą ta Twoja 156 na żywo się genialnie prezentuje :cool:

Alfa... za żoną się nie oglądałem, bo bym z prawego fotela po łbie dostał :P

A dziękuje, udały się :P Miałem szczęście bo nie było gdzie w ogóle zaparkować :P chociaż ten gość co stał Fabią obok to był mistrz parkowania :P Pozdrawiam
żeby przy rynku zaparkować to czasami ze 3 razy muszę go okrążyć. A ten w Fabii przegiął, włożyłem mu za wycieraczkę instrukcję jak ma parkować, może się nauczy
SebaStol napisał:
3. Czarna SW na Wujaka (chyba ramki alfistilodz)
to moja, w szóstkach tam gram w weekendy, pozdro

Kto jeździ po Łodzi 156 CrossWagonem?

A jaki ten Cross? :)
Jeden z Klubowiczów Lancia Klub Polska zanabył drogą kupna właśnie CrossWagona ;)

Szara, pozdrawiał mnie na mieście. Potrzebuję się z nim skontaktować

Jakaś 156 CrossWagon parkuję codziennie przy placu Dąbrowskiego. Kolor podchodzi pod szary.

Ale potrzebujesz tego konkretnego gościa, czy ogólnie kogoś kto posiada Crossa?
Na forum LKP, użytkownik Ricardus.

Pozdrowionka dla kierownika bądź kierowniczki ciemnej Giulietty mijanej przed paroma chwilami w Wiśniowej Górze

Nie jestem do końca pewny, ale chyba wczoraj po 22 na skrzyżowaniu Zakładowa/Józefiaka chyba machał mi pasażer srebrnej 156 :)
Jak by co to pozdro. Nie zdążyłem zareagować, bo jakiś taki zamotany byłem ;)

Pozdrowienia dla srebrnej GT widzianej na rzgowskiej przy wiadukcie wczoraj, nie pamiętam o której ;P

Amortyzatory
Powrót