Widziany/Widziana

Pozdrawiam 156 9JJ jadącą przede mną Strykowską rano po 7mej w kierunku autostrady. :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Kolegi AR147 na tablicach EBE... widzianego dzisiaj w Zakopanem przy początku Krupówek. Nie zdążyłem pomachać ale zatrąbiłem ;)

Pozdro Mariusek!! Odmachane, ale chyba trochę za późno :D

Pozdrawiam właściciela czarnej 159, z którym mijalem się dzisiaj ok 17.00 na Jedrzejowskiej

Pozdrowienia dla poliftowej 147 zaparkowanej przy Manhattanie. Widziana dzisiaj ok godz 12 :)

Pozdrawiam 2 właścicieli Alf, zaparkowane w Zgierzu na osiedlu zamkniętym 147 i 156 chyba :)

Pozdrawiam czarna 159 na ramkach rejestracja ELA widziana 11.08 o 21 na pabianickiej w Łodzi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam Kolegę ze srebrnej 159, za którą stałem przed skrzyżowaniem Marszałków, a potem musiałem gonić przez Rydza i Przybyszewskiego(poszedł konkretnie), ostatecznie pomachał i odmachane :)

Pozdrawiam Kolegę ze srebrnej 159, za którą stałem przed skrzyżowaniem Marszałków, a potem musiałem gonić przez Rydza i Przybyszewskiego(poszedł konkretnie), ostatecznie pomachał i odmachane :)
Ale że to niby ja byłem ten pierwszy nie sądzę pozdrawiam

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Przed skrzyżowaniem Marszałków na pewno :)

attachment.php

Pozdrawiam :)

Załączniki

• Alfa 159.jpg
    Alfa 159.jpg
    88.8 KB · Wyświetleń: 71
  • Alfa 159.jpg
    Alfa 159.jpg
    90.3 KB · Wyświetleń: 356
Pozdro dla Bajonka napotkanego na Paderce ;)

Hehe, pozdro.
Następnego musiałem gonić... Ciężko było ;)

attachment.php

Załączniki

• IMAG2239.jpg
    IMAG2239.jpg
    91.9 KB · Wyświetleń: 341
Ahahaha, ja faktycznie mu troszkę uciekałem a mając seryjne 1,9 tak łatwo dogonić nie idzie ;)

Hehe :)
Plus to, że dopiero uczę się tym jeździć, jest trochę różnica w porównaniu z poprzednim autem i dopiero poznaję te uroki :)

Pozdro dla właściciela 156fl poznanego dzisiaj w mieszalni lakierów w Rawie Maz. Szukam i szukam i tematu twojej belli nie mogę znaleźć xD

Wysłane z mojego GT-I9300

Amortyzatory
Powrót