Widziany/widziana...

Pozdrawiam czarną 159 na dużej feldze widzianą przy Galerii Bronowice.

Pozdrawiam oramkowane:
Srebrna 156 KMY 78.. i granatowa 145 KMY 6V.. stojące na Powstańców w Krakowie (chyba jeden właściciel)
Srebrna 156 SW KPR 62.. Na stacji BP w Proszowicach

Pozdrowienia dla czarnej GT i kierowcy w Nowym Wiśniczu :)

Chryste panie, ktoś ruszył tę Alfę, która zarastała na Mogilskiej 112 (Kraków)? (to 155 jest?) Ostatnio mi mignęła podniesiona maska...

Pozdrawiam oramkowaną 159 (KR...) wlekącą się w korku na A4 w stronę Balic około 8:20 - zrównałem się z Tobą i przytrąbiłem, ale trudno się spodziewać Alfaholika w żółtej 500 :)

Czarna 156 lub 159. KOS oramkowana widziana w w Wieliczce na Janińskiej w zeszłym tygodniu oraz granatowa ( tylko nie pamiętam ani jaki model ani jaka rejestracja) widziana dziś w Sierczy około godz 11- pomachane odmachane. Pozdrawiam

Czarna 156 lub 159. KOS oramkowana widziana w w Wieliczce na Janińskiej w zeszłym tygodniu oraz granatowa ( tylko nie pamiętam ani jaki model ani jaka rejestracja) widziana dziś w Sierczy około godz 11- pomachane odmachane. Pozdrawiam
KOS z Janińskiej również pozdrawia

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla srebrnej 147 RJS widzianej we wtorek i w srodę koło 8 rano na Grunwaldzkim, trąbione, ale chyba byłeś zbyt zajęty(a) wpychaniem sie na lewy pas do skrętu w Konopnickiej ;)

Pozdrawiam oramkowaną 159 (KR...) wlekącą się w korku na A4 w stronę Balic około 8:20 - zrównałem się z Tobą i przytrąbiłem, ale trudno się spodziewać Alfaholika w żółtej 500 :)
Istnieje spora szansa, że to byłem ja :) Przepraszam, jeżeli nie zwróciłem uwagi. Pewnie budziłem się głośną muzyką.

Przy okazji pozdrawiam GT jadące, zdaje się w środę, w stronę Balic, pomachaliśmy sobie w korku.

Dzisiaj miałem na drodze wysyp ramek. Dwie oramkowane Alfy stały na Kobierzyńskiej w korku w str Skawiny, a jedna 159 w graficie wyjeżdżała z Tesco ;)

a ja pozdrawiam 156 na KOS widzianą w Broszkowicach przed mostem około 15, byłeś zagadany przez słuchawkę więc nawet nie machałem :D mijaliśmy się, oramkowana :)

Pozdrowieni dla czarnej 159 na KR od czarnej GT , lapki byly dzisiaj aa uroczym

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót