• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla czarnej 156 na tablicach KCH spotkanej rano przy Leroy

Znowu powrot do AR? ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Si ;) miałem chwile Saaba później przez 3 miesiące Audi A6 ale po 3 miechach padł motor, sprzedałem dozbierałem i od lutego mam GT. Z resztą szlak chciał mnie trafić jak jechałem A6 a obok przejeżdżała Alfa, smutno mi było że opuściłem markę.

Ostatnio mam szczęście do aut klubowych. Czarna 147 na tyłach Uniwersytetu Rolniczego i również czarna 145 koło Rynku Głównego :P

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Mito za którym jechałem przed chwila w woli filipowskiej w kierunku krakowa :)

konrad53 nie ładnie tak pod zakaz jeździć. Widziany dziś ok. 14:30 w Chełmie Śląskim. Nie machałem bo jechałem białym Vw vento

Czyja ta ładna "snieżynka" widziana na Zwierzynieckiej? :)
17.jpg

Ten tego pod Wawelem ciemne GT na blachach RMI też widziane ;)

Żona opowiada, że dzisiaj koło Hali Targowej w Krakowie zaparkował za jej GT jakiś chu*(ek (dlaczego chu&*()jek - o tym za chwilę) swoją 156.
Popatrzyła sobie na jego auto (jak robi każdy Alfaholik napotykając Alfę), a on wysiadając dostawił się do niej krzycząc: Co się tak gapisz?!

Tego debila tutaj nie pozdrawiam.

Czarna GT KOS na ramkach dzisiaj ok 7 rano w Niepołomicach skręcająca w kierunku Wieliczki.

No niestety i tacy jak napisałeś na ch też jeżdzą alfami.
Żona opowiada, że dzisiaj koło Hali Targowej w Krakowie zaparkował za jej GT jakiś chu*(ek (dlaczego chu&*()jek - o tym za chwilę) swoją 156.
Popatrzyła sobie na jego auto (jak robi każdy Alfaholik napotykając Alfę), a on wysiadając dostawił się do niej krzycząc: Co się tak gapisz?!

Tego debila tutaj nie pozdrawiam.

Pozdrawiam czerwoną 147 KR ...18 z spoilerem we włoską flagę którą spotkałem na ul.Legnickiej i potem jechałem za nią opolską w stronę Balic

Pozdrawiam zieloną 145 KCH ..47 na ramkach. Przed siedemnastą pod futurą. Kierowca wyraźnie kogoś szukał.

Pozdrowienia dla 156 SW FL , widzianej dziś na Alejach Słowackiego po godzinie 9.00 .
Oramkowana , blachy KTA..... :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę białej Giulietty spotkanej na skrzyżowaniu w okolicach ul. Królewskiej Krakowie:).
Przepraszam, że nie odmignąłem. Szybko skręciłem i nie zdążyłem.

Amortyzatory
Powrót