Widziany/widziana...

Kinia27 to moja stara alfa właściciel obecny nie jest alkoholikiem ramki zostały po mnie. Ja z kolei pozdrawiam czarną 159 widziane dziś na wlocie do krk od zakopca rejestracja kr 252yt. Dziewczyno jesteś urocza. Pozdrowienia z białej 159 Ti: )

Kinia27 to moja stara alfa właściciel obecny nie jest alkoholikiem ramki zostały po mnie. Ja z kolei pozdrawiam czarną 159 widziane dziś na wlocie do krk od zakopca rejestracja kr 252yt. Dziewczyno jesteś urocza. Pozdrowienia z białej 159 Ti: )
:-)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Sobota pod wieczór, Kraków Al. Pokoju, na światłach stała srebrna 166 z ramkami, pomachane :) Czyżby ponownie kolega Jigsaw​ widywany często też na parkingu Bonarki ?

Pozdrawiam GTV na ramkach lecącą wczoraj przez Suchą Beskidzką w kierunku Makowa Podhalańskiego

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 sw na ramkach jadoncego za mna od bochni w kierunku nowego sacza około 17 . Miałem awaryjnymi niestety z passata :D

Pozdrowienia dla wszystkich kierowców spotkanych dziś na małopolskich drogach. AR 159, 147, 156.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kol. Cariss która pozdrawiała mnie pod bramą główną HTS. Też odmachałem może niezbyt wyraźnie ale to z powodu zaskoczenia.

Pozdrawiam kolegę ze Stachiewicza ze srebrnej 156 SW na ramkach . Moja , bliźniaczka stoi na Makowskiego , a Stachiewicza pokonuję codziennie .

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście nie widziałam machnięcia, ale w ostatniej chwili chyba mnie zauważyłeś. W końcu zobaczyłam Twoja AR na żywo :) Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kol. Cariss która pozdrawiała mnie pod bramą główną HTS. Też odmachałem może niezbyt wyraźnie ale to z powodu zaskoczenia.

Pozdrawiam Kolege w AR166 -blachy KRA na ramkach, widzianego wczoraj na rondzie solidarności w Trzebini. Pomachane :)

Pozdrawiam kierownika białej MITO na blachach RZE , za którym próbowałem nadążyć dziś wieczorem na A4 w kierunku Rzeszowa :D

Pozdrawiam właściciela/ke (widziałem tylko z tyłu) czarnej 159 (ramka z włoską flagą) spotkanego wczoraj wieczorem w Wieliczce koło rynku :)

Pozdrawiam wbrylka w piątek szybki przejazd przez "miasto" był ;)

Pozdrawiam srebrną (?) 159 na ramkach KSU widziana wczoraj w Zembrzycach

Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka

Duze prawdopodobienstwo ze to ja jak bardziej bezowa:)) Rowniez pozdro:))

Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót