Widziany/widziana...

Czy zdarza się Wam, że mrugają do Was kierowcy prowadzący auta innych marek?
Bo mi tak. Ale zastanawiam się wtedy, czy chodzi o pozdrowienia kogoś, kto może w domu ma drugie auto - Alfę, czy kiedyś jeździł Alfą, a dziś już nie, czy też po prostu lubi Alfy, czy jednak o ostrzeżenie przed czającą się policją:).

Potem jadę i jadę, mega ostrożnie, a policji niet.

Ja choć nie oramkowany to zawsze zwracam uwagę na inne Alfy :driver:

Pozdrowienia dla czarnej 156 na chrzanowskich numerach stojącej na krakowskim Kazimierzu :)

Pozdro dla kierownika czarnej 159 KWI na ramkach mijanej dzisiaj o 8 przed Niepołomicami.

Pozdrowienia dla czernej 156 z rejstracją KR..., spotkanej dziś na ul. Wielickiej w Krakowie.
Machnałem ręką, ale nie wiem, czy widziane:).

Pozdrawiam kierowcę srebnej GTV na KCH..., którego ostatnio widuję ok. 7:30 na trasie Liszki -> Alwernia :)

Czerwona Brerka robi zdjęcie czerwonej Brerce :D Aż mi żal ze nie poczekałem na właściciela choć dopiero wychodził akurat, no cholera jasna, nie miałem czasu ani chwilki dłużej. Najlepsze jest to, że prawdopodobnie za minutkę juz gdzieś pojechałeś bo jak wracałem to Cie nie było.

8a9e8fa701a1b7ea1d10f75591322aeb.jpg

Pozdrawiam kierowcę czerwonej GT na KCH mijanej dzisiaj około 16 w Oświęcimiu. Czarna 147. Pomachane ;)

Również pozdrawiam. Po Oświęcimiu i okolicy często się kręce, praktycznie codziennie.

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 TI widzianej dziś na myjni przy Stojałowskiego

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 TI widzianej dziś na myjni przy Stojałowskiego
Pozdrawiam również. Widziałem Cię jak myles auto ale nie zdążyłem podejść;) Pozdrawiam również czerwona 159 kombi na ramkach która też zdążyła się przewinac przez myjnie.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Patrzę dzisiaj z okna biblioteki, a tu przez moją zabitą dechami wieś przejeżdża ładna czarna Alfa na ramkach klubowych...:)

Amortyzatory
Powrót