Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Który idiota tak zapi###alał dziś w szarej 159SW na KBR po A4 w stronę Balic? Długie i kierunek na przemian, wyprzedzanie prawym... Nawet korek spowodowany wypadkiem przed mostem na Wiśle mu nie przeszkadzał. Lekkie przyhamowanie i awaryjnym. Tylko kurz został. Na przyszłość życzę szerokich pasów awaryjnych i sprawnych hamulcy. Przede wszystkim trochę oleju w głowie. Nie mam nic do szybkiej jazdy, bo sam lubię sobie pozwolić, ale bez jaj..
Ja niestety musiałem jechać na Balice
![]()
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki tej 159 przyłapanej dzis koło 15:30 w Galerii Trzy Korony![]()
Standard. Ja usilnie mrugam i nic. Może dlatego że mam obce blachydziś, 29-ego listopada tuż po 10 kolega ( srebrna 147 ) mija dwie alfy na ramkach i nawet nie macha. wstydź się
dziś, 29-ego listopada tuż po 10 kolega ( srebrna 147 ) mija dwie alfy na ramkach i nawet nie macha. wstydź się